Evo sijam kao jelka, spremna da popijem litar viskija: Marija Šerifović zgrožena rečima pesme zvezde „Granda”

27.12.2021

20:49

1

Zorana je stihove svog hita „Sikter” prepevala, tako da je numera dobila prizvuk Božićnog izdanja, a ovo se pevačici nije dopalo

Evo sijam kao jelka, spremna da popijem litar viskija: Marija Šerifović zgrožena rečima pesme zvezde „Granda”
vesic_beogradska_zima_10112021_0030 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zvezda „Granda” Zorana Mićanović snimila je pesmu „Sikter” koja je odlično prihvaćena kod publike, a njen mentor Aleksandar Milić Mili pobrao je sve komplimente za pesmu koju je radio. Jedna hrvatska radio stanica je došla na ideju da Zorana prepeva svoju pesmu u Božićnom maniru, a to se nije dopalo Mariji Šerifović, jednoj od članica žirija „Zvezda Granda”.

Naime, pevačica je prihvatila predlog, te je stihove pesme „Sikter” prepevala i oni su dobili prizvuk prazničnog izdanja, a ova verzija pesme stigla i do ušiju Šerifovićeve koja je sudeći po objavi na Instagramu zgrožena novom verzijom pesme.

 

 

- Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l' moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: „Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litar džeka (visikija), Božić, Božić baj, baj”?! Da li ste vi normalni? Da li ste vi normalni i sram vas bilo! Sram vas bilo - ponavljala je Marija u okviru svog storija na Instagramu.

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike