Sa kim se to bivša zvezda „Granda" seli u Beograd? Ima 16 godina i sve je isplanirala do detalja!

19.11.2021

16:46

0

Prošlogodišnja takmičarka, inače, trenutno uživa u velikom uspehu koji je postigla sa prvom pesmom, koju je dobila od mentora Aleksandra Milića Milija...

Sa kim se to bivša zvezda „Granda" seli u Beograd? Ima 16 godina i sve je isplanirala do detalja!
Zorana Mićanović Printscreen ,,Zvezde Granda" - Copyright Printscreen Zvezde Granda

Karijera bivše takmičarke šoua „Zvezde Granda", Zorane Mićanović, tek je krenula uzlaznom linijom - od mentora Aleksandra Milića Milija dobila je prvu pesmu „Sikter" i trenutno uživa u uspehu koji je postigla. Sa svega 16 godina, ne manjka joj ni angažmana ni popularnosti, a sa porodicom planira i da se preseli u Beograd.

- Sada kad izađem u mom gradu u Šapcu svi mi prilaze da čestitaju da se slikaju, privatnosti više nema pa mi sad to nedostaje. Ali, što sam želela to sam i dobila... Mislim da ću se preseliti nešto posle Nove godine, treba samo da odaberem lokaciju i to sve da posle ne bude seljakanja sa jednog kraja grada na drugi - objasnila je Mićanovićeva, pa nastavila o tome kako misli da će se snaći.

Ne bih smela sama!

- Živeću sa roditeljima jer smatram da dete sa 16 godina ne može samo da se snađe u Beogradu, mislim da je tu važna roditeljska podrška i zaštita. Ja sam inače plašljiva, ne bih smela sama da se krećem po gradu - tvrdi ona, a  sobzirom da je u više navrata pomenula da je njen tata po struci muški frizer, dodaje i da nije isključeno da će nakon što se preseli započeti i privatni biznis.

- Planiramo tata i ja da otvorimo salon frizerski u Beogradu pa ćemo videti kako će funkcionisati - ispričala je u „Grand magazinu".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike