Estrada pod lupom 24sedam: Liju se suze i od tuge i od sreće (FOTO/VIDEO)

31.01.2022

08:15

0

Od najveće radosti do neizmernog bola - ovo je obeležilo nedelju za nama u svetu poznatih

Estrada pod lupom 24sedam: Liju se suze i od tuge i od sreće (FOTO/VIDEO)
show - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Instagram

Pored lepih vesti o prinovi u porodici Terzić, proteklu sedmicu svakako je obeležilo zdravstveno stanje kako Krstinje Todorović, tako i njenog kolege Slobe Vasića. Odluka porodice Balašević vezana za godišnjicu kantautorove smrti, kao i tačan datum nastupa budućeg evrovizijskog predstavnika Srbije takođe je odjeknula poput bombe, o čemu vas je 24sedam blagovremeno izveštavao. 

Krajem nedelje, frontmen „Parnog valjka" Aki Rahimovski ispraćen je na večni počinak u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Bebi-bum u porodici Terzić

Ćerka direktora Crvene zvezde nedavno je obradovala poznatog tatu vestima da je u drugom stanju, saznao je bio „Story". Maša Terzić će se krajem juna ostvariti u ulozi roditelja s jednim beogradskim biznismenom, kog već izvesno vreme vešto krije od javnosti. Prema daljim napisima domaćih medija, mlada dizjanerka se neće poroditi u Srbiji, niti će ovde izgovoriti sudbonosno „da". Intimno veselje održaće se u inostranstvu, pošto stigne sin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Sa druge strane, Zvezdanov sin Kostadin 28. januara postao je tata po drugi put. Ime naslednika je Vidak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Dinča se povlači sa scene

Pevač Milan Dinčić u potpunosti se predao porodičnom životu, a na karijeru je stavio pauzu „jer nije pronašao pravi hit". 

- I malo pre korone sam se smirio što se tiče autorskog dela i snimanja pesama. Zatim je naišla i ova nesrećna korona, a jednostavno je došlo do nekog zasićenja... Nisam ni imao sreće da naiđem na kompoziciju koju bih onako „na prvu" snimio kao što sam to radio sa ranijim materijalom, ali nadam se da će u budućem vremenu da se poklope neke kockice - objasnio je on gostujući u jednoj emisiji. 

Milan Dinčić Dinča ATAImages/Antonio Ahel
 

Nova Krstinja

Mlada Todorovićeva je ponovo otišla pod nož, o trošku Saše Popovića. On nije pogazio svoje obećanje, a pevačica je za dve godine sa 162 i po oslabila ukupno 88 kilograma. Pred operaciju imala je 75. Ona se i pred „Grandovim" kamerama, ali i na Instagramu, zahvalila Popoviću i poznatoj kući. Kako je rekla - jedva čeka da pozdravi sve kao nova Krstinja. 

Krstinja Todorović na pregledu pred operaciju Privatna arhiva/Siniša Medić
 
Krstinja Todorović Privatna arhiva/Siniša Medić
 

Propadoše planovi!

Pevač Sloba Vasić takođe je planirao da ode pod nož. 

Međutim, posle detaljnih analiza na koje su ga ispratile i medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, utvrđno je da trenutno nije u mogućnosti da ode na zahvat smanjenja želuca. 

Sloba Vasić Instagram screenshot / slobavasic_official
 

Sahranjen Aki Rahimovski

Čuvenog pevača su članovi porodice i prijatelji ispratili na večni počinak 27. januara, na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana. Pesma „Ponovo" bila je objavljena njemu u čast, a onda i puštena tačno u 15 sati na 150 radio-stanica širom stare Jugoslavije. U pitanju je numera koju je frontmen „Parnog valjka" poslednju i otpevao. 

Komemoracija je bila održana dan kasnije u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Gradonačelnica Skoplja Danela Arsovska saopštila je da će jedna ulica u centru glavnog grada Severne Makedonije dobiti njegovo ime. 

Aki Rahimovski Printscreen/Facebook/Vatro Paunovic/ATAImages
 

Porodica kaže: „Ne"

Balaševići neće obeležiti godišnjicu smrti Panonskog mornara, koji je preminuo 19. februara 2021. godine. Njegova ćerka Jelena je na Fejsbuku u opširnoj objavi između ostalog objasnila kako se tako nešto, pre svega, nikad nije praktikovalo u njihovoj kući. Sa druge strane, prema njenim rečima, „ako želimo da pokažemo svoje poštovanje, zahvalnost, ljubav i sreću što smo voleli nekog, logičnije je da to bude dan kad je on stigao na ovaj svet..."

Srbija na „Evrosongu" 12. maja

Na zvaničnom izvlačenju zemalja po redosledu kojim će nastupati na ovogodišnjoj „Evroviziji", Srbija se našla u drugoj polufinalnoj večeri - 12. maja, u Torinu.

Pored domaćeg predstavnika, nastupiće i pevači iz Australije, Gruzije, Finske, Azerbejdžana, San Marina, Crne Gore, Rumunije, Češke, Poljske, Belgije, Severne Makedonije, Švedske, Estonije, Irske, sa Kipra i Malte.

Drama u Njujorku

Nepoznati čovek se protekle nedelje vozio kroz pevačicinu ulicu u suprotnom pravcu, da bi zatim naglo krenuo u rikvers, zabio se u hidrant, pa u njenu kuću. Međutim, to nije bio kraj - kada je izleteo iz vozila pokušao je da iščupa interfon iz zida, sve vreme mrmljajući o njoj. „TMZ" je prenosio kako mu nije bilo u planu ni da mrdne, dok je ne upozna.

Tejlor Svift Profimedia
 

Policija je brzo reagovala, a čovek je premešten u psihijatrijsku ustanovu gde je utvrđeno da je bio pod uticajem alkohola. 

Tragedija u porodici Majkla Medsena

Hadson Medsen, sin glumca Majkla Medsena, preminuo je u 27. godini. Svi navodi upućuju na to da je izvršio samoubistvo.

Glumac se oglasio posle smrti sina i istakao da nije primetio znakove depresije kod njega, te da je poslednja poruka koju je od njega dobio bila "Tata, volim te".

Za 24sedam se oglasio i reditelj Miloš Avramović, s obzirom na to da bi Majkl Medsen trebalo da zaigra u novoj sezoni "Južnog vetra". Kako je istakao, još uvek ne znaju šta će se desiti tim povodom.

Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike