Potresna ispovest sina Akija Rahimovskog: Tri dana pre njegove smrti imao sam strašan predosećaj

28.01.2022

16:11

0

Kako je objasnio svakog dana je bio u kontaktu sa ocem i sa nestrpljenjem čekao njegovo ozdravljenje

Potresna ispovest sina Akija Rahimovskog: Tri dana pre njegove smrti imao sam strašan predosećaj
Kristijan i Aki Rahimovski - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Hit Records Official

Frontmen grupe „Parni Valjak” Aki Rahimovski juče je sahranjen na zagrebačkom Mirogoju, a danas su se njegova porodica, ali i brojni prijatelji, saradnici okupili u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog kako bi mu održali i komemoraciju.

Akijev naslednik, muzičar Kristijan Rahimovski, skrhan bolom zbog odlaska svog oca, istakao je da je najlepše tatine osobine nasledio. On je potom priznao i da se pevač previše davao u svemu što radi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

– U životu mi je najbitnije ono što me tata naučio, a to je biti čovek. I trudim se. On je zaista to znao biti. I ta njegova beskrajna ljubav… Uvek sam se pitao postoji li granica u kojoj se baš svima moraš davati beskrajno? Teško je to za normalnog čoveka. Treba li se dati čoveku do kraja kao što se moj tata dao, pa izgoreti, nestati kao supernova, kako je Hus rekao, ili pokušati umereno? - rekao je Rahimovski za Story.hr, pa sa ponosom pričao koliko je njegov otac bio dobar čovek.

- Nije me slušao, ali i on je meni znao reći istu stvar sto puta, pa smo jedan za drugim plakali. On se brinuo za mene, ja za njega. Njegova sam krv, šta da radim. Kada se ovako nešto dogodi, malo češće vidiš neke stvari koje su možda bile tu u magli… Ma da, treba se davati do kraja da nam svima bude bolje. Moj tata bi pomogao psu na ulici, čoveku kojeg uopšte ne poznaje – dodao je Kristijan.

Printscreen/Facebook/Vatro PAunovic/ATA Images
 

Kako je objasnio svakog dana su bili u kontaktu i nadao se očevom ozdravljenju, a nekoliko dana pred njegovu smrt imao je čudan osećaj.

- Tri dana pre imao sam strašan predosećaj… Čuli smo se mi svaki dan. Toliko sam silno želeo da se vrati, da ponovo stane na pozornicu jer sam znao da on bez pozornice umire. Hteo sam da ozdravi – prisetio se Akijev sin.

Printscreen Youtube/happy tv
Kristijan Rahimovski

 

– Meni je tata bio strašno velika potpora, ponosan na mene. Nismo previše pričali o tome, ali puštali smo međusobno naše pesme i komentarisali ih. To je nama bilo sasvim dovoljno, komunikacija kroz muziku koja je bila čista ljubav – zaključio je Kristijan za pomenuti medij.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike