Krstinja Todorović i zaplakala pred operaciju! Isplivali detalji iz sale: Nije joj bilo lako! (FOTO/VIDEO)

28.01.2022

13:40

0

Mlada pevačica je, inače, čak dve godine bila na posebnoj dijeti zbog operacije želuca. Zatim, došao je trenutak da ponovo ode pod nož

Krstinja Todorović i zaplakala pred operaciju! Isplivali detalji iz sale: Nije joj bilo lako! (FOTO/VIDEO)
Krstinja Todorović Instagram screenshot / zvezdegranda - Copyright Instagram screenshot / zvezdegranda

Krstinja Todorović, koja je veliku slavu stekla u talent-šouu „Zvezde Granda", posle operacije želuca koju je imala, ponovo je otišla na operaciju - uklanjanja viška kože. Kao što je i obećao, Saša Popović je finansirao ovaj zahvat, na čemu mu je ona ostala i te kako zahvalna.

Inače, da bi najpre otišla na zahvat smanjenja želuca, morala je čak dve godine da bude na posebnoj ishrani. Odlazeći u teretanu i na strogoj dijeti, uspela je da oslabi 88 kilograna. Uklanjanje viška kože njena je „poslednja stanica" do savršene figure.

Na snimku koji je se pojavio na Instagramu „Zvezda Granda", jasno je da mladoj pevačici nije bilo nimalo lako da se odluči i na taj korak, iako je to svakako silno želela. U jednom trenutku je čak završila i u suzama.

Podsećanja radi, po izlasku iz bolnice, Krstinja se zahvalila svima na podršci, a posebno popoviću i produkciji „Granda", koji svoje reči nisu pogazili niti u jednom momentu.

Krstinja Todorović Privatna arhiva/Siniša Medić
 

- Dragi moji prijatelji, prvenstveno želim da vam se zahvalim na ogromnom broju poruka podrške, koje u ovom momentu najviše znače! Ja sam dobro, oporavljam se i jedva čekam da vidite šta smo to uradili... Jedno veliko hvala Saši Popoviću i Grand produkciji, na ispunjenom obećanju - istakla je bila ona u okviru svojih storija.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike