Nataša Bekvalac progovorila o bivšima: Svaka ljubav mi je bila prava, dok je trajala!

14.01.2022

19:34

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica veruje da u životu postoji više onih, "pravih" ljubavi

Nataša Bekvalac progovorila o bivšima: Svaka ljubav mi je bila prava, dok je trajala!
ATAImages/ A.A.

Nataša Bekvalac neretko komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža, pa je tako i sada bio slučaj, kada se povela priča o nastavku serije "Seks i Grad".

Pevačica ne krije da je fan ovog ostvarenja, a u fokusu teme bila je protagonistkinja Keri Bredšo kao i njen partner Zverka, koji u ovoj sezoni umire. Stoga je jedno od pitanja upućenih Nataši bilo i da li veruje da će Keri, iako u pedesetim godinama, u nastavku serije naći novu, "pravu" ljubav.

Printscreen Instagram/ Bekvalceva
Nataša Bekvalac

- Za pedesete još ne znam, ali mogu vam reći da su četrdesete odlične i da se ja nikad ne bih vraćala nazad - rekla je Nataša pa se osvrnula na Keri i Zverku.

Profimedia
 

- Sigurno da će se Keri ponovo zaljubiti. Ko kaže da u životu postoji samo jedna ljubav? Evo pogledaj mene! Svaka ljubav mi je stvarno bila prava… Dok je trajala – kroz osmeh je zaključila pevačica.

Podsetimo, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a nedavno je izjavila da su joj sve želje ostvarene, što se tiče muškaraca.

- Naučila sam da se odreknem očekivanja jer su me dovela do propasti. Očekivanja nemam, a želje su mi da su mi deca i porodica dobro. A što se muškaraca tiče, tu su mi se želje ostvarile - rekla je Bekvalčeva koja za sebe kaže da je već dugo sama.

Podsetimo, iz braka sa Danilom Ikodinovićem Nataša ima ćerku Hanu, dok je iz braka sa Lukom Lazukićem dobila ćerkicu Katju.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi