Snimak Saše Matića star 24 godine! Pevač se prisetio minulih dana: Vreme mi je proletelo (VIDEO)

29.01.2022

09:45

0

Ovom prilikom, inače, izvodio je hit „Jednu noć si drugom dala" Šabana Šaulića

Snimak Saše Matića star 24 godine! Pevač se prisetio minulih dana: Vreme mi je proletelo (VIDEO)
Saša Matić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Saša Matić je mnoge obradovao starim snimkom, na kom svira i peva „Jednu noć si drugom dala", inače od Šabana Šaulića. Na ovaj način pobrao je silne simpatije publike, koja mu je poručila da je „maestro i bio i ostao", između ostalog.

- Pre 24 godine... Proletele su. A opet, svega je stalo u njih. Kako vam se sviđa danas ovo? Ima li mnogo razlike u pevanju? - potpisao je video Saša, pa pokrenuo lavinu komentara oduševljene publike.

 

 

Podsećanja radi, Matić je nedavno bio domaćin školske slave Sveti Sava u osnovnoj školi „Banović Strahinja" na Banovom brdu. Tom prilikom je za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, evocirao razne uspomene iz svog detinjstva.

Pevač u ovom naselju već godinama živi, a njegove dve mezimice idu u baš tu školu, što je, takođe, bio i jedan od razloga za njegovu velikodušnu donaciju pomenutoj ustanovi.

- ...Jedini ukor koji sam imao, imao sam jer sam bežao sa časova hora. A bežao sam jer su ti časovi bili mnogo kasno, a ja sam smatrao, kao muzičar, još u to vreme, da nema potrebe da budem tu - govorio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike