Tad sam živeo kao kralj! Saša Matić otvorio dušu: Radio sam šta sam hteo!

22.01.2022

18:37

0

Iako je bila pandemija, tokom 2020. kad mu se snimalo ili komponovalo - to je i činio

Tad sam živeo kao kralj! Saša Matić otvorio dušu: Radio sam šta sam hteo!
Copyright Saša Matić Foto: 24sedam

Saša Matić osvrnuo se tokom gostovanja u jednoj emisiji na svoj privatni život, te istakao kako je i uprkos pandemiji koronavirusa, tokom 2020. godine - živeo kao kralj.

- Za privatan život sam stizao u 2020. godini, ali kako je počela 2021. nisam više stizao i, evo, kako je počela 2022. ne stižem ponovo. Kada je 2020. u pitanju, ja sam živeo kao kralj. Jeste bila pandemija i jedino što mi je žao jeste dosta ljudi koji su nažalost preminuli, i kojih više nema među nama - ispričao je Saša u „Amidži šouu", koji je u tom periodu ostao bez dosta dragih ljudi.

- Tu ubrajam dosta mojih prijatelja, dragih ljudi... Ali, ja sam zaista živeo kao kralj. Kad mi se putovalo, ja sam putovao, kad mi se komponovalo, ja sam komponovao, kad mi se snimalo u studiju, ja sam snimao - nabrajao je dalje Matić, na šta se njegova koleginica sa scene, Jelena Rozga, nadovezala.

Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel
 

Iz njenog ugla je i najlepše onda kada čovek nigde ne žuri.

„Znam po sebi!"

- To je najlepše u stvari, kad ti se nigde ne žuri, kad ideš u studio neoptrerećen, onda najbolje i stvaraš i otpevaš, znam po sebi. Znam Saši često da kažem: „Previše radiš", ali već čujem svoje prijatelje koji meni to isto govore. Ja sam isto veliki radoholik, kao i Saša - iskrena je bila ona.

Jelena Rozga ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike