Voditeljka priznaje! Zašto je u stvari „Hoću da ostarim s tobom" otišla u Matićeve ruke, a bila je pisana za Mančićevu

20.01.2022

22:35

0

Pesma je brzo postala hit i pevača je vinula do samih zvezda, iako mu isprva nije bila namenjena

Voditeljka priznaje! Zašto je u stvari „Hoću da ostarim s tobom" otišla u Matićeve ruke, a bila je pisana za Mančićevu
mancic dzinovic matic - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images

Saša Matić doživeo je veliki uspeh pošto je zapevao „Hoću da ostarim s tobom", hit koji je napisao njegov kolega, pevač Haris Džinović. Međutim, dok ju je stvarao - na umu je imao voditeljku Suzanu Mančić, koja ju je, međutim, propustila.

Razlog zašto je otkrila gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal" jednom prilikom, objašnjavajući kako, za razliku od Saše, u tom periodu u životu „nije imala duše za nju".

Našli smo se u Sarajevu...

- Pre mnogo godina smo Haris i ja pokušavali da napravimo neku saradnju. On je napravio neke pesme za mene i dođem ja u Sarajevo i, on mi to svira, meni se mnogo dopadne pesma. I sad, ja to pevam, a on me gleda i kaže: „Slušaj mala, ajde to malo, daj malo duše" - počela je ona.

- Međutim, u tom uzrastu nisam imala duše za pevanje, tako da je pesmu otpevao on. Inače je pesma bila namenjena meni i svaki put kad je čujem, vrati me u neko vreme. Stvarno je pesmetina - istakla je Mančićeva, pa nastavila o tome šta ju je, u stvari, koštalo pevačke karijere. 

- Dok sam u svojoj karijeri razmišljala kako izgledam, nisam mogla da otpevam kako treba. Kada sam prestala da razmišjam o tome, kad sam pustila dušu i srce, onda je krenula pesma. Ali, kasno - zaključila je.

Suzana Mančić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike