Kriju romansu: Bred Pit u vezi sa popularnom pevačicom

27.01.2022

19:43

0

Iako nikada nisu fotografisani zajedno, izvor tvrdi da njih dvoje žive u neposrednoj blizini

Kriju romansu: Bred Pit u vezi sa popularnom pevačicom
profimedia-0497654141 - Copyright Profimedia

Posle razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita, svi se pitaju ko će posle glumice uspeti da osvoji srce holivudskog šmekera. Prema pisanju stranih medija, švedskoj pevačici Like Li je to pošlo za rukom.

Glasine da su njih dvoje otpočeli „tajnu vezu“, počele su pre nekoliko dana. Iako nikada do sada nisu fotografisani zajedno, sumnje da među njima postoji nešto više od prijateljstva, podgrejala je izjava svedoka koji tvrdi da njih dvoje žive u neposrednoj blizini. 

Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia
Anđelina Džoli, Bred Pit

 

Naime, izvor za „The Sun“ tvrdi da Like živi na tri minuta vožnje od Breda, što čini njihovu romansu jednostavnijom za sakrivanje. Prema daljim naovdima pevačica i glumac su počeli da se zabavljaju sredinom 2021. godine.

Profimedia
Like Li

Nije nepoznanica da je Bred i ranije bio povezivan sa brojnim ženama holivuda, a i onim manje poznatim. U medijima se pisalo da je Pit bio blizak sa Neri Oksman i Nikol Poturalski, ali on o tome nije govori. 

Podsetimo, razvod Anđeline i Breda je trajao godinama, a sudskim sporovima sa bivšom suprugom oko starateljstva nad decom se ne vidi kraj. Osim toga, oni su imali i nesuglasice oko imovine stečene u braku.

Anđelina Džoli i Bred Pit Profimedia
Anđelina Džoli, Bred Pit

Ranije je Pitu poništena i presuda kojom je mogao da provodi više vremena sa naslednicima, a prema rečima glumčevog portparola, on neće odustati od bobre za decu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike