Zainatila se da ga uništi! Anđelina Džoli prodala imovinu koju je stekla u braku sa Bredom Pitom

12.10.2021

19:34

0

Imanje se procenjuje na vrednost od skoro 164 miliona dolara

Zainatila se da ga uništi! Anđelina Džoli prodala imovinu koju je stekla u braku sa Bredom Pitom
Copyright Anđelina Džoli i Bred Pit Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit nastavljaju po starom. Naime, glumica se zainatila, te je na brojne glumčeve optužbe reagovala prodajom 50 odsto deonica dvorca Šato Miraval bez prethodnog dogovora sa bivšim suprugom.

Imanje se procenjuje na skoro 164 miliona dolara, a ono zbog čega je ovo mesto posebno jeste zato što se bivši glumački par tamo venčao, a potom i neko vreme živeo sa svojom decom, prenosi „Daily Mail”.

Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia
 

Bivši supružnici godinama unazad vode sudsku bitku oko starateljstva, a sada i oko imovine koju su stekli u braku. Po svemu sudeći, trenutni razvoj događaja će samo zakomplikovati njihov odnos. 

Strani mediji su već pisali da glumica želi da pokvari bivšem suprugu unosan posao sa nekretninama, i to sve kako bi mu onemogućila zaradu u koju spada i prodaja spomenutog dvorca.

Anđelina Džoli i Bred Pit Sarajevo Film Festival - Profimedia
 

Inače, Bred je ranije optužio Anđelinu da je pokušala da proda svoj deo od 50 odsto bez njegova znanja i bez da njemu ponudi pravo otkupa kojim bi postao stopostotni vlasnik zdanja, a navodno je pokrenuo i pravne korake u Luksemburgu koji su, čini se, bili bezuspešni, budući da je Anđelina uspela da se osveti Bredu.

Podsetimo, posednjih nedelja, napisi u svetskim medijima govore da je glumica u vezi sa pevačem The Weekendom, a njihova navodna romansa iznenadila je sve. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike