"Nikad nije voleo luksuzne hotele" Džejson Momoa posle razvoda živi u prikolici?!

27.01.2022

18:39

2

Autor: Marija Mitić

Kako više ne stanuje u nekadašnjem porodičnom domu, glumac se preselio ni manje ni više nego u kamper, parkiran u dvorištu prijatelja

"Nikad nije voleo luksuzne hotele" Džejson Momoa posle razvoda živi u prikolici?!
profimedia-0639153535 - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Džejson Momoa, nakon razvoda od supruge Lise Bonet, utehu je pronašao kraj prijatelja. Kako više ne živi u nekadašnjem porodičnom domu, glumac se preselio ni manje ni više nego u kamp prikolicu, parkiranu u dvorištu prijatelja.

Paparaco fotografi su glumca uslikali kako izlazi iz „FORD RV“ kampera od 750.000 dolara, koji mu je nakon razvoda, po svemu sudeći, postao novi dom.

 - Džejson često ostane da prespava u kamperu. To mu je draže nego hotel, jer mu je blizu plaža. On baš i nije tip koji unajmljuje privatne avione i odseda u luksuznim odmaralištima - rekao je izvor za tamošnje medije.

Profimedia
Džejson Momoa i Lisa Bonet

Budno oko paparaca uhvatilo je Momou i dan ranije, kada su ga jedva prepoznali zbog promene imidža, a ono što su uočili jeste i da nije nosio burmu.

Podsetimo, glumac Džejson Momoa i njegova još uvek zakonita supruga Lisa Bonet saopštili su da se razvode početkom godine, što je iznenadilo mnoge, budući da su važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova. 

U objavi na Instagram profilu bivši supružnici su pratiocima objasnili zašto su se odlučili na taj korak.

- Svi smo se promenili u ovom transformacionom vremenu. Revolucija se dešava i naša porodica nije izuzetak. Osećamo se kao da rastemo kroz seizmičke promene koje se dešavaju - počeli su glumci u zajedničkoj objavi i nastavili:

- I zato delimo porodične vesti o razvodu. Ne delimo to zato što mislimo da je to važna vest, već da to učinimo dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da se poznaje i živi. Oslobodili smo jedni druge da budemo ono što naučimo da postanemo.

Profimedia
Džejson Momoa i Lisa Bonet

- Nepokolebljiva je naša privrženost svetom životu i deci. Učimo decu koliko god je to moguće. Živimo molitvom. Neka ljubav pobedi - zaključili su.

Momoa i Liza su u vezi od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje decem a sudbonosno "da" izgovorili su na tajnom venčanju 2017. godine.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike