Napad je najbolja odbrana! Teodora Toković reagovala na negiranje bivšeg supruga o njihovom fizičkom sukobu

27.01.2022

17:40

0

Autor: 24sedam

Burni detalji iz pevačicinog privatnog života uzdrmali su javnost

Napad je najbolja odbrana! Teodora Toković reagovala na negiranje bivšeg supruga o njihovom fizičkom sukobu
tea - Copyright Printscreen Youtube/grandmagazin

Ime pobednice "Zvezde Granda" 12. sezone iz 2018. godine, Teodore Toković, poslednjih dana dominira u javnosti, a sve zbog toga jer je iznela potresne detalje iz privatnog života.

Naime, ona je gostujući u jednoj emisiji izrekla da ju je, sada već bivši suprug, u nekoliko navrata napadao fizički, međutim, nedugo zatim on je ove njene navode demantovao.

- Želim da demantujem optužbe bivše supruge Teodore Toković. Bili smo u braku 11 godina, nisam nasilnik i nikada ne bih udario žensko. Imam ćerku za koju sam veoma vezan. Ne znam na koji način osoba građe kao ja može da udari žensko, a da je ne povredi ili ne daj Bože ono najgore - počeo je Toković za Kurir i dodao da pojedine situacije ima čak i snimljene.

Printscreen/ Youtube, Grand magazin
Teodora Toković

- A što se tice psihičke torture, trpeo sam je ja. Trpeo sam to što je veoma često dizala ruku na našu ćerku, što imam dokumentovano na snimku. To mi je veoma smetalo, to je jedan od razloga zašto sam prestao da je volim.

- Ne želim da je blatim, ona je dobra osoba i majka mog deteta, znam da je izbacila novu pesmu i ona kaže da su novinari zbog toga malo naduvali priču - zaključio je, pa dodao da mu je žao žena koje trpe nasilje, kao i dece koja trpe isto od strane majki i očeva - rekao je on, dok je Teodora morala da reaguje.

Ona je prokomentarisala ovu njegovu izjavu i rekla da je "napad najbolja odbrana"

- Napad je najbolja odbrana, imala bih ja štošta da kažem još i da dokumentujem, ali zbog dobrobiti naše zajedničke ćerke ne želim da produbljujem ovu temu! Što se dotičnog tice njemu na čast - rekla je Teodora za domaće medije, koja ne želi da se više u javnosti predstavlja pod prezimenom bivšeg supruga - Toković.

ATAImages/ A.A.
Teodora Toković

Podsetimo, Teodora je nedavno izjavila kako je u njihovoj zajednici sve bilo u redu, dok je prvi put nije udario.

- Znate ja sam se udala mlada, dobila dete, sve je bilo lepo dok me prvi put nije udario. Neću da patetišem sad, ali tog trenutka sam znala da je kraj - istakla je ona u „Grand Magazinu" i dodala:

- Za svađu je potrebno dvoje, ali ne i batine koje sam dobila nekoliko puta od njega. Žao mi je moje ćerkice koja je kroz sve to prolazila. Divim se ženama sa javne scene koje su izašle javno i sve rekle pa i prijavile muškarce od kog su trpele nasilje - rekla je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike