Krah braka holivudskog para: Razvode se Džejson Momoa i Lisa Bonet, on priznao da je se plašio!

13.01.2022

11:47

0

Iako je sa osam godina priznao da želi da je oženi, ljubav se sada ugasila

Krah braka holivudskog para: Razvode se Džejson Momoa i Lisa Bonet, on priznao da je se plašio!
profimedia-0652447973 - Copyright Profimedia

Holivudski par Džejson Momoa i Lisa Bonet obavestili su javnost putem društvene mreže Instagram da se razvode. 

- Svi smo osetili promene koje je donelo ovo doba puno transformacija. Revolucija se odvija svuda, a naša porodica nije izuzetak... Osećamo seizmičke talase koji se dešavaju i rastemo uz njih. Zato delimo naše porodične vesti. Naš brak je okončan - napisali su oni u zajedničkom saopštenju, pa nastavili:

- Ne delimo ovo zato što mislimo da je vest vredna pažnje, već da možemo da nastavimo sa svojim životima sa dostojanstvom i iskrenošću. Ljubav koju delimo nas i dalje nosi i evoluira. 

Kako su istakli, oni će ostati posvećeni svojoj deci.

- Oslobodili smo jedno drugo, da bismo mogli da budemo ono što jesmo. Ostajemo posvećeni ovom svetom životu i našoj deci i učimo ih o tome šta je moguće. Neka ljubav pobedi - poručio je slavni par.

Džejson Momoa je imao niz glumačkih rola, ali jedna po kojoj je mnogima ostao upamćen je lik Kala Droga iz serije "Igra prestola". On je priznao da nema sličnosti sa njim u nedavnom intervjuu gde je rekao da je "prestravljen" svojom suprugom, te da je imao osam godina kada je poželeo da bude sa njom.

- Možda izgledam opako, ali to uopšte nisam. Nemam nikakve sličnosti s Kalom Drogom. Nisam čak ni kralj u sopstvenoj kući. Potpuno sam prestravljen svojom suprugom - rekao je on, pa nastavio:

- Imao sam samo osam godina kad sam je video na televiziji i rekao mami da želim baš nju. Zaključio sam da ću je uhoditi do kraja svog života i da ću je osvojiti. To sam joj priznao tek kada smo se venčali i dobili dvoje dece. Nisam hteo da misli da sam je uhodio da bismo bili zajedno i da misli da sam uvrnut.

Profimedia
 

Pre Momoe, Lisa je bila u braku sa muzičarem Lenijem Kravicom, sa kojim ima ćerku Zoe.

Džejson i 12 godina starija Lisa su se venčali 2007. godine, a u zajednici su dobili dvoje dece - ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike