Njenoj sreći nema kraja! Marina Visković ne krije da je "otkinula" za poznatim glumcem: Konačno se razveo! (FOTO)

26.01.2022

21:29

0

Autor: Marija Mitić

Kako kaže, njemu bi rodila petoro dece

Njenoj sreći nema kraja! Marina Visković ne krije da je "otkinula" za poznatim glumcem: Konačno se razveo! (FOTO)
viskovic_04082017_021 - Copyright ATAImages/ A.A.

Već je opšte poznato da pevačica Marina Visković prosto obožava da ćaska sa svojim fanovima putem Instagrama, što radi na svakih nekoliko dana.

I ovoga puta ona im je omogućila da joj postavljaju pitanja koja god žele, a prvo i ujedno najupečatljivije ticalo se njene udaje.

U okviru odgovora na pitanje kada će se udati, te "šta više čeka", Marina je otkrila da joj se dopada glumac Džejson Momoa, koji se, na njenu sreću, nedavno razveo, zbog je zaključila da za njih ima nade.

Printscreen Instagram/ MarinaViskovic
Objava Marine Visković na Instagramu

- Čekam njega. Evo razveo se konačno, ne mogu da verujem! Znači, šansa postoji - počela je Marina duhovito, u svom stilu te je dodala:

- Obožavaće me, sigurna sam. Rodiću mu petoro dece - napisala je Viskovićeva šaljivo, budući da je u više navrata isticala da ne voli pitanja ovog tipa.

Podsetimo, Džejson Momoa važi za savršenog muškarca, kako ga nazivaju mnoge žene širom sveta, a govore i da izgleda poput "božanstva". 

Početkom ovog meseca on i njegova supruga Lisa Bonet saopštili su da se razvode, što je iznenadilo mnoge, budući da su važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova. Ipak, mnoge devojke, poput Marine, ova vest je obradovala.

Inače, Marina je nedavno okončala dugogodišnju vezu i nije krila da je zbog toga prolazila kroz bolan period.

- Nisam se dugo pojavljivala u javnosti i nisam davala izjave tim povodom, ali shvatam da to moju publiku zanima. Teško je, ali hoću da radim i da u tome nalazim spas, jer me to opušta, inspiriše i izvlači iz mene neke druge stvari. Da se zatvaram u kuću, nemam od toga ništa, rekla je Marina ranije za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike