„Da sam se rodila ranije, spalili bi me kao vešticu!" Ana Bekuta je znala da je tad osramotila roditelje i to ju je mnogo bolelo

27.01.2022

14:45

2

Pevačica je sa 17 rodila sina Igora i ostavila ga u domu. Okolina ju je tada oštro osudila...

„Da sam se rodila ranije, spalili bi me kao vešticu!" Ana Bekuta je znala da je tad osramotila roditelje i to ju je mnogo bolelo
ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Bekuta je u drugom stanju ostala još kao gimnazijalka. Kada je rodila sina Igora, imala je svega 17 godina. Dete je zatim ostavila u domu za nezbrinutu decu, a kako ju je okolina osuđivala, te njeni roditelji završili na stubu srama, to ju je tek strašno bolelo.

Pritisak je bio snažan...

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih", govorila je pevačica ranije, pa dodala da su je u selu smatrali nečasnom.

- Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Nikada se s tim nije pomirila

Ona nikada nije mogla da se pomiri sa tim da je njena beba daleko od nje i da se o njemu brinu neki drugi ljudi. Sve to ubrzalo je njenu odluku da se bavi pevanjem - kako bi mogla da stvori uslove za izdržavanje deteta. Bekuta bse dan-danas s velikim bolom seća tih trenutaka.

- Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što „to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici - objasnila je Ana, prenosi „Kurir", a zatim napominje da je sina svakako redovno viđala.

Agonija je trajala mesecima

- Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - ispričala je ona jednom prilikom za domaće medije.

Igor je, inače, bio je mnogo vezan za Aninog pokojnog parntera, Milutina Mrkonjića Mrku. On ga je gledao kao svoje dete. Danas, pevačica je u i te kako dobrim odnosima kako sa naslednikom, tako i unucima. Prema napisima, unuk se posle Mrkine smrti preselio kod Ane, kako ona ne bi bila sama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Bonus video:

instagram_gotrebinje

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti