SAZNAJEMO Sloba Vasić osuđen zbog prebijanja bivše devojke!

14.01.2022

12:50

1

Nekadašnja zvezda "Granda" je odmah uložila žalbu na odluku suda

SAZNAJEMO Sloba Vasić osuđen zbog prebijanja bivše devojke!
Sloba Vasić - Copyright Instagram printscreen/slobavasic_official

Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen.

Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle godine, još uvek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pevač kriv i osuđen je na osam meseci uslovno.

Kako bismo bliže saznali šta stoji u odluci pravnog organa, kontaktirali smo službu za saradnju s medijima Osnovnog suda u Novom Sadu, te su nam poslali odgovor:

- Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo.

Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu u Novom Sadu radi odlučivanja po žalbama - stoji u saopštenju koje je poslato 24sedam.

 

 

Podsetimo, u medijima je 2019. godine isplivala informacija da je pevača privela novosadska policija, a po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju devojku, u čiji se stan tada uselio. 

Kako su mediji prenosili, njegova devojka tada je ispričala u policiji da ju je Sloba tukao.

Takođe, Vasić se prošle godine usred sudskog procesa oženio devojkom Jelenom, a iste godine dobili su i ćerku.

Inače, pevač je ovih dana otkrio da će krajem januara da se podvrgne operaciji smanjenja želuca, ali se o pomenutom sudskom slučaju nije oglasio za naš portal kada smo ga kontaktirali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike