Pevanje im nije jedini izvor prihoda! Ove naše zvezde su postale ugostitelji, a ni to nije prošlo bez skandala

06.01.2022

07:45

0

Neki su skrivali, dok su se drugi na sav glas hvalili

Pevanje im nije jedini izvor prihoda! Ove naše zvezde su postale ugostitelji, a ni to nije prošlo bez skandala
restaurant-g50042f4e2_1920 (2) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M. Pixabay

Mnogi naši pevači i pevačice, jednom kada postanu popularni i bogati, vole da investiraju u druge poslove kako bi povećali svoj bankovni račun. Obično to bude u sferi ugostiteljstva, te otvaraju restorane, kafane, poslastičarnice... Samo neki od njih su Jana Todorović, Era Ojdanić, Radiša Trajković Đani, Saša Kovačević, Verica Šerifović.

Jana u srcu Beograda

U martu 2020. godine pevačica Jana Todorović otvorila je restoran u srcu Beograda sa svojim suprugom Ivanom. Na otvaranju restorana pojavio se veliki broj poznatih, među kojima su bili Ilda Šaulić, Sanja Đorđević, Viki Miljković i drugi. 

Kako se pisalo, ona je mnogo uložila u ovaj ugostiteljski objekat, jer je bila rešena da sve bude na vrhunskom nivou. Međutim, zbog toga što je restoran otvorila u pogrešno vreme, odnosno tik pred početak pandemije, morali su da ga zatvore čak dva puta, a nedavno je pevačica izjavila da su treći put krenuli ponovo u posao. Kako je istakla, zarade ipak nema kao od pevanja.

A.A./ ATAImages
 

Đani otvorio restoran u Beču

Malo je onih koji su znali da Radiša Trajković Đani drži restoran i to u Beču, prestonici Austrije. Za ovo se nije čulo sve dok trenutka dok jedan srpski ugostitelj nije uhapšen sa više od pet kilograma droge i oružjem. Tek tada su široke narodne mase saznale da Đani zapravo drži restoran sa njim.

- Mi jesmo držali restoran sa porodicom Barnić, i dalje držimo. Nama je jako žao što se sve to desilo. Nisam u Srbiji i zatekla me je ta vest. On jeste naš veliki drug i prijatelj, kao i njegova porodica. Ja se ne pravim lud, ništa nisam pogrešno uradio u životu da bih imao čega da se stidim ili da se pravdam, ali se svojih prijatelja ne stidim niti ulazim u to ko se čime bavi. Prema nama je ta porodica savršena. Mi njih obožavamo, divni su ljudi, ne postoji čovek iz Srbije koga nisu dočekali, pomogli, ispoštovali - rekao je Đani za medije kada je njegov poslovni partner uhapšen, a ovako je pričao kada je tek otvorio restoran:

– Oduvek sam želeo da otvorim restoran i već nekoliko meseci sam u potpunoj tajnosti sve pripremao. Sada je sve gotovo i počeli smo da radimo. U sklopu lokala nalazi se i pečenjara, gde će da se vrti mlada jagnjetina i prasence. Ma ima gosti prste da poližu. Priča je ozbiljna i jedva čekam da ugostim sve kolege koji dolaze u Beč. A ima nas mnogo. Malo i ja da budem gazda, da mi dođu prijatelji, kolege, rodbina. Ih, ma samo od njih ima da zaradim – pričao je Ðani tada.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Saša Kovačević ne odustaje

Jedini pevač koji rado reklamira svoj drugi biznis je definitivno Saša Kovačević. On je otvorio restoran na Novom Beogradu u novembru 2018. godine, što su tada ispratile mnoge medijske ekipe. 

- Sasvim slučajno sam ušao u ugostiteljske vode. Moja devojka je htela da otvori salon lepote, pa smo počeli da tražimo lokal u kojem bi započela biznis. Međutim, dugo nismo mogli da nađemo nešto što bi zadovoljilo naše kriterijume, pa su nam tek nedavno ponuđena dva lokala u naselju u kojem živim. Radi se o vrhunskoj lokaciji i verujem da će to biti jedan od najlepših restorana u Novom Beogradu - rekao je Saša još dok je pripremao otvaranje restorana.

Zbog mera koje su morale da se ispoštuju na početku pandemije, Saša je bio primoran da zatvori restoran, ali je pre nekih godinu dana ponovo rešio da otvori vrata svog ugostiteljskog objekta, koji i danas radi. 

24sedam
 

Verica Šerifović postala poslastičar

Verica Šerifović je poznata kao žena raskošnog glasa, koji je nasledila i njena ćerka Marija. No, još pre nekoliko godina Verica je odlučila da joj pevanje ne bude primaran posao, te da pokrene novi biznis. Ona je otvorila dve poslastičarnice - jednu na Novom Beogradu, drugu u Kragujevcu. Međutim, prestoničku je ubrzo zatvorila, ali ona u Kragujevcu i dalje radi punom parom. 

Kako pričaju upućeni, Kragujevčani se uvek iznova iznenade kada svrate da pojedu nešto slatko i vide majku Marije Šerifović koja ih uslužuje, a prema njihovim tvrdnjama - ljubazna je i sve dočeka uz osmeh.

Imali smo nedavno prilike da vidimo da Veričina poslastičarnica i dalje dobro radi, pa se čak i njena ćerka Marija oprobala u pravljenju torti. Doduše, to se nije završilo srećnim krajem.

Verica Šerifović ATAImages/M. M.
 

Era ide na veliko

Era Ojdanić je već dugi niz godina u ugostiteljskim vodama, a nema ko nije čuo za njegov motel i restoran "Era i sin". Pevaču je ovo donekle i jednak izvor zarade kao kada je pevanje u pitanju, s obzirom na to da ima i motel. Neretko organizuje i velike proslave poput svadbi, krštenja, rođendana pa i od toga više zarađuje. 

Era Ojdabnić Happy screenshot
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike