Holivud je goreo u 2021! Uništili ih skandali: Ubistva, silovanja, suđenja i brojni ispadi

31.12.2021

17:30

0

Alek Boldvin, Britni Spirs, Megan Markl, Kris Not, samo su neka od imena koja su svetsku javnost ostavla u šoku

Holivud je goreo u 2021! Uništili ih skandali: Ubistva, silovanja, suđenja i brojni ispadi
show profimedia-0634033466 copy - Copyright 24sedam/Profimedia

Domaća javnost je tokom 2021. godine pomno pratila i stranu scenu, koju su iz meseca u mesec „tresle" gotovo filmske scene. Od šokantnih i veoma javnih ispovesti, do slučajnog ubistva - nema čega nije bilo, a da publiku širom sveta nije navelo da se zapita - da li je ovo stvarnost ili samo ružan san?

Megan i Hari, sami protiv svih?

Megan Markl i princ Hari „načeli" su godinu dramatičnim televizijskim intervjuom kod Opre Vinfri. „Odbegla princeza" je sa suprugom „otvorila kanticu crva" - progovorila je javno o svemu što ju je mučilo pod kraljičinim krovom, čak toliko da je svojevremeno pomišljala i na samoubistvo. U tada poodmakloj drugoj trudnoći, pružila je javnosti i mali uvid u svoj trenutni svet, uz Harijevu punu podršku. 

Megan Markl i princ Hari AP Photo/Seth Wenig
 

„Free Bitney"

Pevačica Britni Spirs konačno je uspela da se oslobodi stroge kontrole oca Džejmija. Njemu je „palica" data na sudu, a on ju je, sudeći po njenoj ispovesti, a kasnije i mnogih drugih oko nje, iskoristio na najgori mogući način. Posle i više od decenije, pop princeza je preuzela kontrolu nad svojim životom, a prema najnovijim navodima - uživa u planiranju svoje budućnosti. Ponovo sama raspolaže svojim novcem, ima svog lekara, advokata... Mašta o udaji i proširenju porodice. 

Britni Spirs Profimedia
 

„Oduzmite Krisi tastaturu!" 

Model i supruga pevača Džona Ledženda, Krisi Tajgen, pošto je istakla da je trezna punih 100 dana, konačno se i izvinila za svaku ružnu izrečenu reč. Na stubu srama zbog sajberbulinga, u jednoj emisiji je ispričala kako se i sama gadi svega, pa naglasila da najpre ne želi da podiže decu takva. Nepromišjeni potez joj je došao glave i pretio da uništi kako njenu karijeru, tako i reputaciju. Osvrnuvši se na veliki skandal, zahvalna je na lekciji, zbog koje je i odlučila da se reši poroka. 

Krisi Tajgen Profimedia
 

Pokrenuto više od 140 tužbi!

Govoreći o velikoj tragediji koja se dogodila na „Astroworld" festivalu, gde je u gužvi desetoro ljudi izgubilo život (među kojima je bilo i dvoje dece), reper Travis Skot, inače poznat i po tome što s Kajli Džener ima ćerku, negirao je odgovornost za incident. U sudskim dokumentima koje je objavio „CNN", Skotovi advokati tražili su da više od 140 tužbi koliko je pokrenuto protiv repera, njegovog kolege Drejka koji je gostovao na njegovom nastupu i organizatora festivala - bude odbačeno.

Profimedia
 

Pukla tikva!

Mlada manekenka Điđi Hadid raskinula s ocem svog deteta (pevač Zejn Malik) malo pošto je, kako se naširoko prenosilo - nasrnuo na njenu majku Jolandu u raspravi nepoznatoj javnosti. Insajder je, za razliku od glavnih aktera koji su na sve načine pokušavali da se sakriju od očiju javnosti posle svega, ispričao kako je lepotica donela odluku da „trenutno nije zdravo da ostane s njim, pa ga ostavila". Za „San" je u jednom momentu bilo potvrđeno i kako je Malik bio optužen po četiri tačke za uznemiravanje, posle okršaja. 

Zejn Malik Profimedia
 

„Boldvine, ubico, nemaš pravo glasa?!"

Alek Boldvin slučajno je usmrtio snimateljku Halinu Hačins na setu filma „Rust". Glumac je vežbao korišćenje rekvizitnog pištolja pred scenu koju je trebalo da snimi, kada se odvio nemili događaj. Prema navodima stranih medija, pre nego što je i zvanično proglašena mrtvom, Halina je ponavljala: „Ovo nije dobro, ovo nikako nije dobro". Društvene mreže, pre svega, „izgorele" su od oprečnih komentara na Boldvinov račun. Izbezumljen i dan-danas ne zna kako da se postavi prema javnosti, niti šta mu je dalje činiti sam sa sobom. Porodica je non-stop uz njega, svaki njegov korak nastavlja da se prati i uredno sarađuje s nadležnima koji su preuzeli slučaj.

Alek Boldvin Profimedia
 

Zverka, Zverka...

Kris Not, daleko poznatiji kao Džon Džejms Preston ili Zverka iz serije „Seks i grad" našao se na udaru pošto se pročulo da je napastvovao nekoliko žena. Izvesne žrtve istupile su sa potresnim pričama javno, ali pod pseudonimima. Gnusni detalji preplavili su javnost do te mere da su se koleginice iz, sada, „And just like that" pojekta oglasile i podržale ih „u ova, za njih, veoma teška vremena". Glumac, međutim, oštro poriče sve navode i demantuje priče u kratkim crtama, tvrdeći kako „tako nešto, a ni slično, nikome još nije priredio". 

Kris Not Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike