Policija Merilinu Mensonu pretresla stan: Našli sobu za "nevaljale devojke", sve je kao u "crnom frižideru"!

30.11.2021

12:50

0

Muzičar je optužen za seksualno zlostavljanje, a saznalo se i kako je izgledao stan gde je devojke navodno napadao

Policija Merilinu Mensonu pretresla stan: Našli sobu za "nevaljale devojke", sve je kao u "crnom frižideru"!
Merilin Menson - Copyright Profimedia

Iznova i iznova pojavljuju se nove informacije o zlostavljanjima koje je navodno počinio muzičar Merilin Menson, te svetski mediji bruje da su mu istražitelji sada pretresli vilu u Zapadnom Holivudu  nakon niza optužbi za seksualno nasilje.

Menson u tom trenutku nije boravio u kući kada je policija upala, a nalog za pretres dobili su nadležni iz Los Anđelesa. Prema izveštaju nakon pretresa, policijski službenici su iz vile uklonili sve tehničke aparate pomoću kojih je moguće snimiti nekakav sadržaj, piše New York Post.

Portparolka policije u Los Anđelesu rekla je da je upoznata s izveštajem o pretresu, ali nije htela da otkrije nikakve detalje.

Podsetimo, kako bi se saznala prava istina oko Merilina Mensona, održano je 55 intervjua. Rollingstonsi su ga nedavno nazvali "čudovištem koje se skrivalo svima ispred nosa". Kako navode, Menson je kupio stan od muzičara koji je imao ugrađenu staklenu zvučno izolovanu sobu u ćošku veće sobe, koja je bila namenjena elektronskoj muzici.

Profimedia
 

Mensona, kome je pravo ime Brajan Varner, više od 15 žena optužilo je za seksualno i fizičko zlostavljanje. Jedna od žrtvi, njegova bivša devojka Ešli Morgan Smitlajn ispričala je svoje iskustvo, a tuži Mensona za seksualno zlostavljanje i teški oblik oduzimanja slobode kretanja.

- Prvo je sobu opisao kao "jako kul", a kasnije je opisao kao izrazito kaznenu. Prvo se boriš, a on je u tome uživao. Naučila sam da se ne borim, kako mu ne bih dala užitak, samo bih otplovila u mislima. Kad bih vrištala, niko ne bi čuo - rekla je.

Menson je tu sobu nazivao "sobicom za nevaljale devojke", tvrde izvori.

Muzičar je navodno imao jako taman stan, pun crnog nameštaja i pornografskih fotografija na zidovima. Takođe je držao temperaturu vrlo niskom, pa je jedna od bivših devojaka stanu dala ime "crni frižider".

Mensonov bivši asistent tvrdi da sobica postoji, ali da nikada nije video nikoga zaključanog unutra. Pevač sve optužbe odbacuje i tvrdi da su svi njegovi seksualni odnosi bili "isključivo sporazumni".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike