„Šta ti je to trebalo?!" Kanje ugovorio saradnju s Mensonom: Fanovi van sebe od besa! (FOTO)

27.08.2021

20:11 >> 20:14

0

Dok rokera optužuju za napastvovanje, maltretiranje, pa i trgovinu ljudima, reper bez pardona stvara s njim i ne planira da stane

„Šta ti je to trebalo?!" Kanje ugovorio saradnju s Mensonom: Fanovi van sebe od besa! (FOTO)
Copyright Kanje Vest Profimedia

Kanje Vest doveo je brojne fanove do ludila kad se pročulo da je ugovorio saradnju s ozloglašenim Merilinom Mensonom. Rokerov glas već je na albumu „Donda” pa je on iz tog razloga i prisustvovao javnom slušanju projekta u Čikagu, a kad su ga ugledali kako nonšalantno stoji uz Vesta ispred kopije njegove kuće iz detinjstva, malo je reći da je pojedincima pala klapna. Mensonov predstavnik naglasio je da dvojac tek planira da radi zajedno i ne obazirući se na to što njegovog klijenta čeka „ozbiljna šetnja po sudovima” zbog sek*ualnog napastvovanja, maltretiranja, pa i trgovine ljudima za koju ga trenutno optužuju.

– Glas Merlina Mensona već se čuje na „Dondi” – istakao je menadžer rok zvezde za „People”, prenose dalje tamošnji mediji, a onda je on nastavio o tome kakve planove ovaj neobični duo sada kuje.

– Konceptualna umetnost je u pitanju i sarađivaće njih dvojica još neko vreme – razbesneo je i on fanove, govoreći o „Donda” projektu koji, inače, nosi ime reperove pokojne majke, što je mnoge i dodatno zgranulo.

Ono što se šuška je, naime, šta mu je trebalo da „jednog takvog čoveka zove da sarađuju na albumu koji je posvećen tako važnoj ženi u njegovom životu”, s druge strane, neki se pitaju i ša bi mu majka rekla da je za njegog života načinio jedan ovakav korak.

Kanje Vest i Merilin Menson Profimedia

– I ljudi ga i dalje podržavaju – zgražavaju se na Tviteru levo i desno.

Twitter screenshot

Zapalio se na sceni

Inače, u okviru promocije novog albuma, Kanje se u kopiji svoje nekadašnje kuće naizgled – zapalio, što je takođe bio trenutak za pamćenje, a onda i priču.

Za vreme poslednje pesme, „No child left behind”, sa druge strane, na sceni mu se pridružila Kim Kardašijan u venčanici! Kad je došetala do uskoro i zvanično bivšeg supruga, isključila su se svetla… Po svemu sudeći, prenose strani mediji, Kanje je rešio da šokira dok neko u publici ne padne u nesvest.

Kanje Vest Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike