„Ljubavi dobijaš koliko i daješ” - a Aki nije štedeo: Emotivna poruka „Parnog valjka" (FOTO)

23.01.2022

20:42

0

Pevač je preminuo juče, 22. januara, u 67. godini

„Ljubavi dobijaš koliko i daješ” - a Aki nije štedeo: Emotivna poruka „Parnog valjka" (FOTO)
parni_valjak_tas_24062017_022 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Grupa „Parni valjak" se na svom zvaničnom Fejsbuku juče teška srca oprostila od pevača Akija Rahimovskog. Da su zanemeli od bola jasno je i iz današnje poruke, u kojoj su zamolili javnost za razumevanje u ova, za njih, izuzetno teška vremena.

O Rahimovskom, pričali su kao o čoveku koji je živeo za pesmu, te binu i svoju publiku.

- Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i saborac, Aki – čovek koji je živeo za pesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i neverici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju da dajemo izjave za medije - počeli su oni.

Aki Rahimovski Antonio Ahel/ATAImages
 

- Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove porodice i benda molimo za razumevanje. Ovim putem želimo da se zahvalimo publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izjavama saučešća.

- Znali smo koliko je voljen, no neizmerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva sveta. „I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ”, a Aki je davao i davao...

- O svim daljim informacijama obavestićemo vas na vreme, isključivo putem naših službenih stranica, te se ograđujemo od bilo kakvih neproverenih izjava - piše u objavi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike