Sonja Savić je zbog ovog muzičara sebe i pre 30. smatrala udovicom! Velika tragedija obeležila ljubavni život glumice

23.01.2022

20:05

0

Maštala je o udaji i deci, međutim, taj san joj se nikada nije i ostvario...

Sonja Savić je zbog ovog muzičara sebe i pre 30. smatrala udovicom! Velika tragedija obeležila ljubavni život glumice
Sonja Savić - Copyright Youtube screenshot Oblomov / „Slučajni partneri"

Sonja Savić, osim kao velika glumica, ostala je upamćena i kao žena koja je često za sebe pričala da je nesrećna. Čitava generacija, prema njenim rečima, želela je da stvori nekakvu budućnost, ali je nije i imala, objašnjavala je svojevremeno.

Takođe, ona konkretno, nije imala sreće ni na ljubavnom planu. Kako su ranije prenosili mediji, naime, Sonja je maštala o udaji i deci sa džez muzičarem Vlajkom Lalićem, ali joj se taj san nikada nije i ostvario - velika tragedija im je stala na put. 

„Imala sam veliku ljubav..."

Savićeva je imala 15 godina kada je upoznala Lalića, a njegova prerana smrt ih je razdvojila 1989. Muzičar se utopio na jedrenju

- Dok sam bila mlada često sam zamišljala da ću imati brak i porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se posvetiti. Imala sam veliku ljubav. Otkako je on otišao iz mog života, kad sam imala 29 godina, sebe smatram udovicom - ispričala je jednom prilikom Sonja, prenosio je „Hello".

Sonja Savić A. K./ATAImages
 

Sonja Savić preminula je 23. septembra 2008. godine u Beogradu. Prema tadašnjim pričama - u stanu u kome je bio samo jedan stari dušek, na kome je spavala. Sahranjena je u rodnom selu Donja Gorevnica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike