Bez dlake na jeziku! Goca Tržan otkrila šta radi kad je neraspoložena: „Zar to nije lepo?"

22.01.2022

21:09

0

Iako nije jedna od onih koje prate trendove po svaku cenu, u garderobi svakako zna da pronađe spas - na svoj način

Bez dlake na jeziku! Goca Tržan otkrila šta radi kad je neraspoložena: „Zar to nije lepo?"
Goca Tržan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan ne krije da voli da obilazi šoping centre u slobodno vreme, iako ne robuje trendovima. Takođe, prema sopstvenom priznanju, kada je loše raspoložena, nije joj strano da se „namunji" ne bi li sebi popravila dan.

„Da bar nešto bude kako treba..."

- Vrlo često se „namunjim" kad sam najneraspoloženija i obratno! Zar nije lepo kad se, onako, grozno raspoložene pogledate u ogledalo i shvatite da će bar nešto tog dana biti kako treba? Smatram da scena dozvoljava eksperimentisanje sa izgledom, dok za svaki dan nosim ono što je udobno, pa se moja garderoba koju možemo videti na sceni i te kako razlikuje od onoga što nosim privatno. Jednostavno, mislim da je stvar lepog vaspitanja praviti tu razliku. Scena je mesto gde možeš da eksperimentišeš, da fantaziraš i tu treba dati sebi i svojim stilistima oduška. Privatno nosim ono što je udobno - naglasila je Goca svojevremeno za „Grand".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Prema daljim navodima, međutim, muža nikada ne vodi sa sobom kada odlazi u šoping. Vremenom, sa druge strane, njen privatni stil se i te kako menjao - vremenom je počela da se odlučuje za daleko više odevnih komada u boji.

- Nisam slepi sledbenik bilo čega u životu, a naročito mode. Dobro sam svesna svog tela i toga koje su mi mane, pa tako i biram garderobu. Naravno da se razlikuje garderoba koju ću nositi u dnevnoj emisiji, na velikoj sceni ili kad vodim dete u park. Ranije sam se češće odlučivala za crne komade garderobe, a u poslednje vreme unela sam druge boje u svoj garderober. Crni komadi su mi nekako izgledali najotmenije, ali već neko vreme kupujem raznolike boje, što življe to bolje, jer me osvežavaju i ulepšavaju mi dan - objasnila je pevačica, prenosi „Grand onlajn".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike