Goca Tržan o braku i odnosu sa ćerkom u pubertetu: O momcima i intimi ne pričamo

19.01.2022

17:41

0

Pevačica kaže da još uvek nema ozbiljnijih problema sa naslednicom, te da se dobro nosi sa njenim godinama

Goca Tržan o braku i odnosu sa ćerkom u pubertetu: O momcima i intimi ne pričamo
Antonio Ahel/ATAImages.

Ljubav Goce Tržan i Raše Novakovića traje više od jedne decenije, a pevačica bez dlake na jeziku govori o njihovom odnosu.

Sada je otkrila šta je recept za njihov uspešan brak, budući da među njima postoji generacijski jaz od 14 godina. 

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Goca Tržan, Raša Novaković

- Najvažnije je da znate da se osobe menjaju, ali bitno je da se razgovara mnogo i o svemu da se ništa ne stavlja pod tepih. Redovan s*ks je takođe bitan i da prihvatate jedno drugo onakvi kakvi ste, jer pokušavati da menjaš nekog na kraju uvek završi kobno - ispričala je Goca ranije u emisji „Popodne sa Leom Kiš”.

Pevačica je potvrdila da je ona glavna domaćica u njihovom domu, ali da je Raša ekspert kada je jedno jelo u pitanju.

- Ume jaja da isprži, to radi najbolje. To mu uvek prepuštam, on ima živaca to nešto da zaliva, ja to prevrnem pa mi iscuri, a on to sve strpljivo. On kad pravi, on pravi jaja - otkrila je Tržanova. 

Kako se njena ćerka Lena sada se nalazi u najizazovnijem periodu odrastanja - pubertetu, Goca otkriva kako se sa time nosi i da li ima poteškoća, škakljivih pitanja i razgovora.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Tržan

- Za sad je naš najozbiljniji razgovor vezan za poštovanje, moral, školu, za etičke i moralne principe. O momcima i s*ksu još uvek ne. Ona je trenutno nezainteresovana za te stvari. Kada dođe na to red postoji velika mogućnost da ću morati da zadužim neku prijateljicu - kazala je ona, pa dodala da će angažovati kumu da joj pomogne: 

- To uvek ide tako, deca o tome ne žele da razgovaraju sa svojim roditeljima i to je prirodno, ali ja zato imam kumu koja je totalni genijalac i verovatno će ona pričati o tome sa njom - rekla je Goca.

Bonus video: 

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti