Bora Čorba je od Rahimovskog učio zanat, zamalo i da se okume: „Počivaj u miru, dragi Aki, nedostajaćeš istinski"

22.01.2022

15:32

0

Roker se teška srca oprostio od velikog prijatelja

Bora Čorba je od Rahimovskog učio zanat, zamalo i da se okume: „Počivaj u miru, dragi Aki, nedostajaćeš istinski"
Copyright Bora Đorđević ATAImages/Antonio Ahel

Među brojnim kolegama „Parnog valjka" koji se danas opraštaju od Akija Rahimovskog, našla se i grupa „Riblja čorba". Sudeći po njihovoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, tužne vesti su ih i te kako pogodile - posebno Boru Đorđevića, koji svojevremeno zamalo i da se okumi s pevačem.

- Napustio nas je izuzetan čovek i umetnik. Čovek velikog glasa i dobrote, od koga je kako i sam Bora kaže, učio zanat, koji je bio veliki prijatelj, nedostajeće istinski. Počivaj u miru, dragi Aki - poručuju oni.

Inače, sam Aki je jednom prilikom progovorio javno o njihovom nesuđenom kumstvu. Sve je trebalo da se odvije u vreme najvećeg prijateljstva, dok su još bili mladi. Međutim, nije im se dalo.

- Činjenica je da je to trebalo da se desi u mlađim danima, ali to je davna prošlost. I dalje sam prijatelj i sa Borom, a i s tom gospođom, koja sada ima porodicu i svoj život - rekao je on za medije jednom prilikom.

Aki Rahimovski je preminuo danas, 22. januara, u 67. godini. Tužnu vest objavila je grupa „Parni valjak" na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

- ...Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22. januara 2022. zauvek zaspao Aki Rahimovski - piše u objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike