Dara Bubamara se udavala dva puta, a njenog prvog muža „bije” loš glas: Više puta je hapšen

22.01.2022

09:16

0

Pevačica se prvi put zavetovala na večnu ljubav 2002. godine i razvela se posle pet godina

Dara Bubamara se udavala dva puta, a njenog prvog muža „bije” loš glas: Više puta je hapšen
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljubavni život pevačice Dare Bubamare je i te kako turbulentan. Dva puta se udavala, a njene priče sa svakim od ljubavnih partnera punile su medijske stupce.

Javnost je upoznata sa njenim bivšim suprugom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Konstantina. Međutim, o prvom mužu pevačica ne voli da priča, a retko ko zna da je prvo volela Lazara Dugalića, mladića koji je navodno bio više puta hapšen. 

ATAImages/ A.A.
Dara Bubamara

 

Naime, Dara se za Lazara u tajnosti udala 2002. godine, a razveli su se posle pet godina braka. Pevačica je ubrzo počela da se zabavlja sa Milanom Kesićem, za kojeg se udala 2008. godine.

Podsetmo, Lazar je 2003. godine, kako se pisalo u domaćim medijima, proveo šest meseci u zatovru u Nemačkoj zbog sumnje da se bavio švercom automobila.

 

 

- Moj Laki nije kriminalac i ni za šta nije kriv. Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda - kazala je ona tada i dodala da su njih dvoje savršen par:

- To što smo još zajedno najbolji je dokaz koliko se nas dvoje volimo i koliko je naša ljubav jaka. Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika. Naše venčanje biće svadba milenijuma, sa hiljadu zvanica - pričala je tada Dara.

Antonio Ahel/ATAImages
Dara Bubamara

Novi napis zbog kojeg je Darin bivši ponovo dospeo na naslovne strane, jeste kada je 2016. godine, prema pisanju medija, policija privela Dugalića ispred svingerskog kluba na Novom Beogradu zbog posedovanja narkotika.

- Ma šta me briga, boli me uvo za njega! Imam svog muža, porodicu i sina, on me ne zanima - kazala je pevačica pošto se razvela od Lazara. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike