Dara Bubamara ujurila dužnike! Dobila jahtu vrednu 135.000 evra: Koža, kuhinja i bračni krevet!

21.12.2021

13:54

5

Kako smo saznali, pevačici duguju grdne pare, a jedan deo je uspela da povrati kroz plovilo koje je u Crnoj Gori

Dara Bubamara ujurila dužnike! Dobila jahtu vrednu 135.000 evra: Koža, kuhinja i bračni krevet!
Instagram printscreen/darabubamara_official

Dara Bubamara živi na visokoj nozi, često govore da se rasipa novcem, a izgleda da je i široke ruke kada joj prijatelji traže novac na zajam.

Kako smo saznali, Dara je u oktobru ove godine uspela da vrati deo duga u iznosu od 135.000 evra tako što su joj umesto novca dali, ni manje ni više, nego jahtu. Izvor 24sedam ističe da je pevačica prošle godine pozajmila novac prijatelju koji vodi biznis u Crnoj Gori, a pošto nije bilo drugog načina da dođe brže do svog novca nazad, pristala je da u zamenu za evre dobije manju jahtu staru svega nekoliko godina. Ona je tada otputovala u Crnu Goru kako bi rešila papirološki deo.

Foto: Andreja Damnjanović
 

Naš sagovornik, blizak pevačici, otkrio je i da je Dara u nekoliko navrata pozajmljivala veliki novac osobama kojima je verovala da će joj vratiti pare u obećanom roku, ali da se od nekih dugova već oprostila. Ipak, poslednji put kada je poznajmila veću količinu para, čak u visini jednog stana, od toga nije nikako odustajala, pa je pao dogovor da preuzme jahtu. Za sada, dodaje naš izvor, Dara neće prodavati plovilo, već planira prvo da je iskoristi na leto da se provodi. Sagovornik našeg portala nije mogao da precizira o kom modelu se radi, ali objašnjava da je unutrašnjost jahte u koži, ima mini kuhinju i jedan manji bračni ležaj.

 

 

Pozvali smo Daru kako bismo bliže saznali o kakvom brodu je reč, ali nije bila raspoložena da polemiše na tu temu.

- Nemam komentar - rekla je kratko pevačica za naš portal.

Podsetimo, Bubamara je jedna od onih koju ne drži mesto, pa je često na putovanjima za svoj groš, mimo nastupa. Ono što na njenom Instagram profilu može da se vidi, jeste da često odlazi na tople i egzotične destinacije, pa ako se uzme u obzir da sticajem okolnosti sada poseduje i jahtu, ona će u Srbiji malo vremena provoditi.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti