Arkanov sin rame uz rame sa Gagom Nikolićem! Imao je samo devet godina: „Čast mi je što sam bio njegov kolega!" (FOTO)

21.01.2022

18:16

1

Vojin često objavljuje uspomene iz detinjstva na društvenim mrežama. Ovoga puta, međutim, nije ni sa ocem, niti braćom i sestrama, već s jednom od najvoljenijih glumaca, koji na žalost više nije sa nama...

Arkanov sin rame uz rame sa Gagom Nikolićem! Imao je samo devet godina: „Čast mi je što sam bio njegov kolega!" (FOTO)
vojin raznatovic gaga nikolic - Copyright Printscreen/Instagram/vojinraznatovic/youtube

Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, mnoge je iznenadio pošto je na svom Instagramu u okviru storija objavio fotografiju sa čuvenim Gagom Nikolićem, koji takođe više nije sa nama. Uz uspomenu iz detinjstva, otkrio je kako je tada, sa svega devet godina, bio njegov kolega, te da to nikada neće zaboraviti.

 

 

Ražnatović, inače, često ume da počasti kojom starom fotografijom sa sestrama, braćom, ocem, međutim ovoga puta, rešio je da ode u malo drugačijem smeru.

Podsećanja radi, Vojin i njegov brat blizanac, Nikola, studirali su glumu. Ipak, nijedan nije nastavio da se time i bavi.

- Čak i kad sam imao devet godina, nikad neću zaboraviti privilegiju i čast što sam bio njegov kolega - poručio je on uz fotografiju staru i više od tri decenije, ne otkrivajući, pak, u kojoj su predstavi igrali zajedno.

Vojin Ražnatović i Gaga Nikolić Instagram screenshot / vojinraznatovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike