Arkanova ćerka Sofija o Ceci i podeli imovine: „Želimo šta nam i pripada, ali s njom ne može da se razgovara!"

17.01.2022

21:31

9

Željko ju je, inače, dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru. Napisi da je otac za nju saznao tek 1991. godine veoma su je bili povredili...

Arkanova ćerka Sofija o Ceci i podeli imovine: „Želimo šta nam i pripada, ali s njom ne može da se razgovara!"
ATAImages/Antonio Ahel MN Press

Protekle subote su se navršile 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. Kao i do sada, članovi njegove porodice izašli su na groblje i održali pomen - Ceca Ražnatović, koja je s njim u braku dobila dvoje dece, Anastasiju i Veljka, ali ne i ostali naslednici, poput Sofiije, koja trenutno živi u Belgiji.

Dva dana posle pomena, međutim, ona se oglasila pa za domaće medije ispričala do sada nepoznate detalje odnosa s pokojnim ocem. Ujedno, ćerka koju je Arkan dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu svojevremeno vodila računa u belgijskom zatvoru, dotakla se i odnosa sa pevačicom, te objasnila kako ona nije osoba s kojom se mogu lako voditi razgovori o podeli imovine.

Sofija sa Cecom, Anastasijom i Veljkom Ražnatovićem Antonio Ahel/ATAImages
 

Prošlost

- Rođena sam u Gentu, a ne u Briselu i živim u toj oblasti. Odmalena sam bila prisutna u životu mog oca. Rođena sam 1979. godine i majka me je od rođenja vodila kod oca u zatvor. Kad sam bila na raspustu, često sam dolazila kod bake i tetke u Srbiju - počela je za „Kurir" Sofija, pa nastavila o tome kako je Arkan „u jednom trenutku nestao iz života njene majke, te kako ona više ništa nije čula o njemu."

Napisi da je za nju saznao tek 1991, međutim, su je veoma povredili.

Žejlko Ražnatović Arkan/MN Press
 

„Majka je njemu i Ceci čestitala kad su se venčali!"

- Tata je meni redovno slao fotografije. Kad se oženio Cecom, moja majka mu je poslala čestitku i poželela sve najbolje. Tada sam ja imala oko petnaest godina. Tada sam i saznala da je on moj biološki otac. Od 1995. godine sam često dolazila u Beograd i vreme provodila s tatom i njegovom suprugom Cecom i ostalim članovima porodice - pričala je Sofija, a zatim dodala kako je prisustvovala očevoj sahrani.

„Propatili smo..."

- Bila sam s Borislavom Pelevićem. Često sam dolazila na parastose, a naročito posle 2010. godine. Nikad se nisam krila od medija, nažalost, novinari su samo želeli da snime Cecu i njenu decu. Ne volim nepravdu i nadam se da ćete vi napisati kako je istina. Mi, svih sedmoro Arkanove dece bez Anastasije i Veljka, jer su oni bili vrlo mali, mnogo smo propatili zbog gubitka oca. Trudili smo se da budemo jaki i da se borimo za ono što nam pripada. Nažalost, ništa zauzvrat nismo dobili - tvrdi ona.

Kada je pevačica u pitanju, teško joj pada to što s njom ne može da se razgovara „kao sa odgovornom, ozbiljnom osobom".

Ceca

Ceca Ražnatović Antonio Ahel/ATAImages
 

- Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac - rekla je za pomenute medije Sofija.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti