Kardašijanova besni! Kanje Vest u novoj pesmi isprozivao Kim i njenog novog dečka! (VIDEO)

21.01.2022

12:26

0

Autor: Marija Mitić

Još jedan skandal obeležio je ovu numeru koja nosi naziv "Easy"

Kardašijanova besni! Kanje Vest u novoj pesmi isprozivao Kim i njenog novog dečka! (VIDEO)
Kanje Vest Profimedia - Copyright Profimedia

Reper Kanje Vest snimio je, a sada i objavio pesmu u kojoj "proziva" svoju, uskoro bivšu suprugu Kim Kardašijan, kao i njenog novog partnera, komičara Pita Dejvidsona.

U novom duetu koji je snimio sa Gejmom, a koji nosi naziv "Easy", reper se osvrnuo na traumatičan događaj iz svog života, ali na svoje četvoro dece koje ima s Kim. 

 - Bog me spasio od tog sudara, samo da mogu pobediti Pita Dejvidsona - repuje Kanje spdajući se sa imenom komičara, dok ženski glas dodaje: „Koga?“

Inače, reper je nedavno optužio obezbeđenje bivše supruge da ga navodno nije pustilo da vidi decu jer je u njenom domu u tom trenutku bio Pit Dejvidson. Međutim, kako je rekao izvor blizak rijaliti zvezdi, Kanje Vest laže da ne može da viđa decu, i dodaje da je Kim jako besna zbog prozvki u pesmi.

Profimedia/BACKGRID USA
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Podsećanja radi, reper je nedavno kupio i vilu odmah pored kuće Kim Kardašijan.

Pored ovog, još jedan skandal obeležio je ovu numeru, u kojoj je pojedine deonice trebalo da otpevaju Maraja Keri i Dženifer Lopez. Naime, Maraja je javno ponizila i omalovažila Lopezovu, rekavši da ne zna ko je ona, te da nikada nije čula za nju, direktno je smestivši u koš nedovoljno poznate i nerelevantne ličnosti u svetu šoubiznisa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike