Rat bivših zbog novog dečka! Kanje Vest optužuje Kim Kardašijan da mu brani da viđa decu, ona pobesnela!

17.01.2022

10:38

0

Rijaliti zvezda tvrdi da otac njihove zajedničke dece laže

Rat bivših zbog novog dečka! Kanje Vest optužuje Kim Kardašijan da mu brani da viđa decu, ona pobesnela!
Kim Kardašijan i Kanje Vest - Copyright Profimedia

Bivši supružnici Kim Kardašijan i Kanje Vest upali su u klinč nakon razvoda i to zbog dece.

Navodno je rijaliti zvezda pobesnela na svog bivšeg muža jer je izjavio da mu ona ne dozvoljava da viđa njihovo četvoro dece - ćerke Nort i Čikago i sinove Seinta i Psalma.

Kim je u vezi sa komčarom Pitom Dejvidsonom, a Kanje je ispričao da mu je obezbeđenje zabranilo da uđe u Kardašijankinu vilu sa ćerkom, jer je njen dečko bio tu.

Profimedia
Pit Dejvidson

- Nort je nešto htela da mi pokaže u kući, ali je obezbeđenje reklo da "tata ne može da uđe", ali nisu definisali razlog. Nisam hteo da se svađam sa njima zbog toga - rekao je reper u intevrvjuu za Hollywood Unlocked i zatim dalje objašnjavao situaciju:

- Čujem da je novi dečko u kući u koju ja ne mogu ni da odem. Ništa neće biti između mene i moje dece, a moja deca neće biti na TikToku bez mog dopuštenja - kaže reper.

Profimedia
Kanje Vest i Kim Kardašijan

Posle njegovih tvrdnji, Kim se osetila povređeno i besno zbog oštrih izjava u intervjuu, a izvor blizak njoj tvrdi i da reper može da viđa svoju decu.

- Pit tek treba da upozna decu. Poznato je da kad god je u poseti Los Anđelesu, odseda u hotelu na Beverli Hilsu, gde je Kim viđena sa njim - rekao je izvor blizak Kardašijanki za Page Six.

- Kanje nikada nije bio lišen viđanja dece! Priču koju on pokušava da pokrene je lažna i štetna za njihovu decu i njihov roditeljski odnos. Njemu i njegovoj deci ništa ne stoji na putu - dodao je izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike