Oglasila se Goca Šaulić posle suđenja: Razočarani smo, u tom čoveku nismo videli trunku kajanja

20.01.2022

12:02

0

Autor: Marija Mitić

Udovica pokojnog pevača dala je izjavu za medije nakon što je Turčin, koji je ubio njenog muža i kolegu, dobio kaznu od tri godine i tri meseca zatvora

Oglasila se Goca Šaulić posle suđenja: Razočarani smo, u tom čoveku nismo videli trunku kajanja
šaulići - Copyright Privatna arhiva Gordana Šaulić

Krivcu za smrt Šabana Šaulića, Turčinu Alsinu Leventu izrečena je danas presuda od tri godine i tri meseca.

Udovica slavnog pevača, Gordana Šaulić, oglasila se sada za medije, pa istakla da su ona kao i cela porodica duboko razočarani ovakvom odlukom nemačkog suda.

24sedam/
Gordana Šaulić

 - Tužni smo i razočarani posle svega, ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da nemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nedelo… Naša nesreća je jer nakon tri godine nismo videli ni trunku kajanja u tom čoveku koji je uzeo dva života i dve porodice zavio u crno.

Očekivali smo posle svega da u njemu vidimo makar trunku ljudskosti, ali to se nije dogodilo. Sudija i tužilac su profesionalno odradili svoj posao i zbog toga smo im zahvalni i upućujemo veliku zahvalnost svima onima koji su nam od tragedije do sad pružali podršku i saosećali sa našim bolom, a to su milioni ljudi širom sveta. Ponosni smo jer Šaban za njih nije i neće biti zaboravljen - rekla je Goca i dodala da je jedna trauma ovim završena.

Twitter/ DW Српски/Srpski @DW_Srpski
Gordana i Mihajlo Šaulić na suđenju

- Ovim se stavlja tačka makar na jednu agoniju koja nas prati još od tog kobnog 17. februara, ali bol i tuga za izgubljenim životom supruga, oca i dede ostaje zauvek kao deo naših života - rekla je Šabanova udovica.

Podsetimo, u sudnici je nastao pravi skandal kada je sin stradalog Mirsada Kerića verbalno napao optuženog kao i njegovog advokata. Pale su teške i neprimerene reči i psovke.

Printscreen Instagram/ LeventAlsin
Alsin Levent

Optuženi se nakon toga kratko obratio porodicama stradalih:

"Žao mi je, ne mogu nikome da pogledam u oči".

Inače, advokati nesrećnih porodica bunili su se pre izricanja presude i zahtevali su od sudije da Turčinu dodeli maksimalnu kaznu od četiri godine zatvora, međutim, za to nisu uspeli da se izbore.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike