Milica Pavlović sanjala Novaka Đokovića: Tražila srpskom asu autogram (FOTO)

18.01.2022

13:54

0

Pogođena nepravdom koja se dogodila najboljem srpskom teniseru koji je deportovan iz Australije, ona ga je i prizvala u snu

Milica Pavlović sanjala Novaka Đokovića: Tražila srpskom asu autogram (FOTO)
grand_specijal_08112021_0006 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović požalila se pratiocima kakve je snove sanjala. Naime, kako je bila pod utiskom zbog svih dešavanja sa Novakom Đokovićem, ona je sanjala srpskog asa.

Pogođena nepravdom koja se dogodila najboljem srpskom teniseru koji je deportovan iz Australije, ona ga je i prizvala u snu. 

Instagram printscreen/senoritamilica
Milica Pavlović

- Ljudi, da li verujete da sam zbog cele ove situacije sa Novakom, sinoć ladno sanjala da sam prošla pored njega, da sam mu tražila autogram, i da čovek nije hteo da mi da autogram. Pobegao je od mene. Što sam to sanjala - upitala se Pavlovićeva.

Instagram printscreen/senoritamilica
Milica Pavlović sanjala Noleta

Inače, nakon što je sud odbio njegovu žalbu na drugo ukidanje vize od strane imigracionog ministra Aleksa Hoka, Novak je deportovan, a tada mu je među mnogim javnim ličnostima poruku podrške uputila i Milica Pavlović.

- Sada verovatno tajno slave njegove kolege koje igraju na Australijan "zatvorenom" turniru, jer "otvoren" nije sigurno. Ovo vam je jedina šansa da možda pobedite, zato ste i ćutali. Kakva sramota!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike