Ispunila obećanje! Milica Pavlović izvela baku iz staračkog doma: Ljubila je i grlila bez prestanka (FOTO)

31.12.2021

19:01

1

Pevačica je poslednji dan u godini Radu izvela na ručak i tako su zajedno provele ovo popodne, a emotivni snimak njihovog druženja će raznežiti mnoge

Ispunila obećanje! Milica Pavlović izvela baku iz staračkog doma: Ljubila je i grlila bez prestanka (FOTO)
milica pavlovic - Copyright Instagram printscreen/senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović održala je obećanje koje je dala baki i poslednji dan u ovoj godini na izmaku je provela sa ženom koja ju je odgajila. Naime, ona je baku Radu izvela iz staračkog doma i odvela je u restoran na ručak, a dirljive snimke njihovog susreta pevačica je objavila na Instagramu. 

Naime, Pavlovićeva je najpre podelila video iz automobila gde baki udeljuje komplimente i govori joj da je najlepša i najdivnija. 

Instagram printscreen/senoritamilica
 

- Mnogo si slatka. Prelepa si, najlepša si, svi te čuvaju, svi te vole. Ja imam najlepšu babu i najbolju - govorila je Milica baki, a na narednom storiju ona sa Radom sedi u restoranu i ljubi je: 

- Srce moje i duša moja. Čuvajte svoje najmilije. To vam želim os srca i oni su čuvali vas. Ne zaboravljajte šta je vrednost života - napisala je Milica. 

Instagram printscreen/senoritamilica
 

 

 

Podsetimo, Milica je izjavila da je baka njena najdraža osoba u životu koju ima. 

- Ja ne znam što je to čudno i ne znam zašto se ljudi stide svojih starih, svi ćemo biti stari jednog dana. Ja imam veću poveznicu sa starijima, jer sam odrasla sa njima, ali da opet biram, ja bih opet sa njima. Ta vrsta ljubavi, zajedničkog poverenja, to je nešto neverovatno. Što se tiče bake, evo donedavno sam zaista mislila da postoji šansa da radim u Beču, ali ipak ne radim. Pokušali smo taj nastup da odradimo još pre kovida, šest meseci unapred smo zakazali, pa smo prizivali tu dobru energiju, da budu dobri uslovi da se proslavi Nova godina... Kada me je menadžer pitao da li želim drugu opciju, ipak smo imali desetak ponuda, doduše u tom momentu je možda ostalo tri, ja sam mu rekla: „Nemoj mi zameriti, ako nije suđen taj Beč, ja ću ipak uzeti  baku tog dana i odvesti je, zdravlje bože, na ručak, na dobro vino, a uveče ću slušati Jelenu Rozgu ili Saleta Matića uz koga znam da ću se lepo provesti”. Eto jedne poruke - Nije sve u parama, već u ljudima oko vas - rekla je pevačica jednom prilikom za 24sedam

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike