Luče iz Kasidola proslavlja 54. rođendan! Danas je poseban dan za Draganu Mirković, a evo šta kažu kolege o njoj (FOTO)

18.01.2022

10:47

0

Prve čestitke su već stigle na adresu njenog Instagram naloga čime se ona i pohvalila.

Luče iz Kasidola proslavlja 54. rođendan! Danas je poseban dan za Draganu Mirković, a evo šta kažu kolege o njoj (FOTO)
dragana mirković 24sedam goran sivački (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Dragana Mirković danas proslavlja svoj 54. rođendan, a prve čestitke su već stigle na adresu njenog Instagram naloga čime se ona i pohvalila. 

Najpre je stranica koju vode njeni fanovi objavila čestitku povodom pevačicinog divnog dana, a potom su usledili i snimci najlepših reči i pozdrava za Luče iz Kasidola. 

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
Fanovi čestitali Dragani Mirković rođendan

- Velika mi je čast da kažem nešto o Dragani. Volim je kao pevačicu, prijateljicu i kao čoveka - rekao je o njoj ranije Zdravko Čolić. 

- Gospođa Dragana Mirković je jedna gospođa u pravom smislu te reči. Ne pratim njen rad, ali poštujem sve godine truda i zadržanog dostojanstva. Sve najbolje gospođo Mirković - poručio je Zvonimir Đukić Đule. 

- Dragana je prvenstveno veliki čovek. Jako je skromna, a uvek kada neko ima neki problem, ona prva zove, prva dođe, prva nudi pomoć, ima lepu reč za svakoga - rekla je ranije Jelena Karleuša o svojoj prijateljici. 

Prva sa estrade koja je uputila Dragani najlepše čestitke javno jeste njena koleginica Maja Marijana. 

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
Maja Marijana čestitala Dragani Mirković rođendan

- Hvala ti što si mi ulepšala detinjstvo svojim postojanjem i predivnim pesmama, hvala ti na nesebičnom prijateljstvu i svemu što si uvek srcem činila za mene, hvala tišto si jedna, jedina i neponovljiva. Srećan ti rođendan, institucijo moja, samo posebni i veliki se rađaju na ovaj sveti dan. Volim te - napisala je Maja Marijana uz emotikon srca. 

Luče iz Kasidola, kako je mnogi nazivaju, više od četiri decenije je na javnoj sceni, a dobro je poznata po inovativnim, visokobudžetnim i jedinstvenim spotovima i raskošnom glasom, zbog čega je obožavaju milioni. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike