Ceci i Dragani sam bio kao stariji brat! Miroslav Ilić o turnejama sa ljutim rivalkama

10.01.2022

12:43

0

Pevač kaže da je ostao u odličnim odnosima sa mlađim koleginicama

Ceci i Dragani sam bio kao stariji brat! Miroslav Ilić o turnejama sa ljutim rivalkama
ceca ilic dm - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Miroslav Ilić je na javnoj sceni pet decenija. Iza njega su brojne turneje, koncerti, sa kojih nosi pozitivna iskustava, ali i saradnje sa mlađim koleginicama.

Slavuj iz Mrčajevaca, kako ga još zovu, godine slavi 50 godina karijere, a sada se prisetio kako su izgedali njegovi počeci, ali i sve detalje o druženju sa velikim zvezdama Draganom Mirković, Cecom Ražnatović i Mirom Škorić. Osim toga bilo je reči i o pevačima kojih više nema među živima. 

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić

- Ja sam Dragani, Ceci i Miri bio kao stariji brat, išli smo zajedno na turneje, one su imale po 15,16,17,18 godina, pratili su ih njihovi očevi. Ja sam u to vreme bio već neka zvezdica. Sa njima sam ostao u odličnim odnosima, one su zapamtile onog starog Miroslava, njihovog starijeg kolegu. O Šabanu neću ni da pričam, koliko mi nedostaje - rekao je Ilić u emisiji „Ekskluzivno”, prisećajući se srećnih vremena:

24sedam/Nenad Vujanović
Mira Škorić, Kija Kockar, Dragana Mirković

- Žao mi je što više niko ne peva ovu našu pravu folk muziku, nema ko da nas nasledi, sad je sve nešto novo, moderno, ali dobro, neka. Ovaj naš pevački zanat je neuništiv, toliko je vitalan, niko mu ništa ne može. On može prolaziti kroz krize, ali ne treba sumnjati u njegov opstanak - kazao je on pa se prisetio turneja sa Predragom Živkovićem Tozovcem Marinkom Rokvićem, Džejem Ramadanovskim:

ATA Images
Miroslav Ilić, Tozovac

- Zajedno smo putovali, nastupali… Kakva su to vremena bila… Sećam se osamdeset i neke, sretnem Džejku, a on nešto tužan, pitam ga šta je, što je takav, kaže istrošio se na album "Zar ja da ti brišem suze". Ponudim mu da krene sa mnom na turneju po Dalmaciji, pa što bude parica podelićemo. On pristane. Pevali smo petanestak dana, a on nam je pričao priče i dogodovštine iz domova po kojima je bio.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike