Jovana Jeremić nije jedinica! Ovako izgleda njena sestra: Po jednom su slične! (FOTO)

17.01.2022

21:54

0

Svojevremeno ju je i predstavila javnosti, dok brata i dalje krije „kao zmija noge"...

Jovana Jeremić nije jedinica! Ovako izgleda njena sestra: Po jednom su slične! (FOTO)
Jovana Jeremić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Malo je poznato da Jovana Jeremić, iako ne krije preterano svoju privatnost, ima starijeg brata i sestru. Jednom prilikom, Milicu je i predstavila javnosti na društvenim mrežama, dok brata, sa druge strane, „krije kao zmija noge".

Svakako, trudi se da ih ne eksponira, kako nisu javne ličnosti.

 

 

Prema pisanju medija, Milica je dosta povučenija od Jovane. U prvi mah, kada je izgled u pitanju - dosta liče, s obzirom da su obe plavuše. 

- Jovana nije jedinica. Ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran „Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih „buve" ovde po Ljigu - ispričala je „Kuriru" pre nekoliko meseci voditeljkina komšinica iz Ljiga, prenose mediji.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike