Pojavio se snimak kako Tanja Savić napušta emisiju nakon susreta sa Jovanom Jeremić (VIDEO)

04.01.2022

11:20

3

Autor: Marija Mitić

Kako se vidi, ona je samo ustala i odšetala i to sa osmehom na licu

Pojavio se snimak kako Tanja Savić napušta emisiju nakon susreta sa Jovanom Jeremić (VIDEO)
tanja 2 - Copyright Printscreen Youtube/ AmiG Show

Pevačica Tanja Savić napustila je prošlonedeljno snimanje praznične emisije Ami Dži šou, Ognjena Amidžića. Ona je naprasno ustala i napustila studio u kojem su osim nje bili Jovana Jeremić, Ivica Dačić i Branimir Nestorović. Danima se spekuliše zbog čega se pevačica odlučila na ovaj potez, a sada je isplivao i video snimak.

Kako se vidi, ona je samo ustala i odšetala i to sa osmehom na licu.

- Jovana pusti ih malo neka oni sad pričaju - rekla je Tanja pomalo iznervirana, a nakon toga samo ustala bez reči.

Postoje spekulacije da se Tanja odlučila na ovaj korak zbog Jovane Jeremić, a sve zbog toga jer je voditeljka u javnosti obelodanila Tanjinu navodnu vezu sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

- Otišla je u wc i nije se vratila. Samo je ustala, dok sam odgovarala na pitanje - rekla je Jovana nakon snimanja emisije za Telegraf i dodala:

- Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa Ivicom, Nestorovićem i sa mnom. Nema ona zajedničku temu sa nama. Bilo joj je dosadno - dodala je voditeljka.

Printscreen Youtube/AmiGShow
 

Podsetimo, Jovana je u oktobru javno "prozvala" Tanju rečima:

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je?

Mediji su nakon toga otkrili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

Mateja Stanisavljevic/ATAImage
 

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana tada.

I sam Ognjen Amidžić ostao je zatečen Tanjinim postupkom.

- Ne znam zašto je otišla. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje - rekao je Ognjen za pomenuti portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike