Jovana Jeremić pre skoro 10 godina: Imala je smeđu kosu i volela nakit (FOTO)

17.01.2022

05:55

0

Voditeljka je u ovom periodu bila deo Hepi televizije

Jovana Jeremić pre skoro 10 godina: Imala je smeđu kosu i volela nakit (FOTO)
jovana_jeremic_rodjendan_24102021_0073 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić je prelaskom sa srećne televizije na ružičastu napravila pravi medijski transfer, a o njenom potezu se pisalo mesecima. Svaka njena objava nailazi na veliku pažnju javnosti, a ona se ne libi da pokaže i kako je izgledala u mladosti. 

Za sebe voli da kaže da je „mala koja čini čuda” i kod nje je sve transparentno. Ranije je sa pratiocima delila neke svoje fotografije iz detinjstva i razne dogodovštine, a sada je pokazala i kako je izgledala pre skoro jedne decenije, kada je imala 23 godine.

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić kada je imala 23 godine

Kao što se može videti, Jovana je ranije imala smeđu kosu do ramena, sa plavim pramenovima. I tada je volela nakit, kao i danas, a na fotografiji iz mladosti se vidi da je koristila minimalno šminke. 

Inače, Jeremićeva je juče u Jutarnjem programu otkrila da je kao mlađa bila na meti prozivki jedne javne ličnosti koja ju je kako kaže isponižavala zbog izgleda i istakla da neće uspeti u voditeljstvu. 

ATAImages/ A.A.
 

- Nisam vodila računa kako izgledam, bila sam deblja, imala bubuljice, ali sećam se jedne scene. Jedna javna ličnost je bila u pitanju, na jednom mestu gde je bilo preko 30 ljudi, je mene podigla i rekla da ja nikada neću uspeti u ovom poslu, voditeljstvu, da nikad neću napraviti karijeru, da sa takvim izgledom i kilogramima neću uspeti. Isponižavala me je najstrašnije pred tridesetoro mojih vršnjaka. Izašla sam sa tog časa i plakala sam kao kiša.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jeremić

Podsetimo, Jovana je 10 godina provela radeći na Hepi televiziji, što će reći da je ova fotografija nastala baš dok je bila u radnom odnosu sa ovom medijskom kućom, da bi prošle godine u septembru započela rad na Pinku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike