Jovana Jeremić trpela prozivke od jedne poznate ličnosti: Isponižavala me pred svima, plakala sam kao kiša!

16.01.2022

12:15

2

Tema o kojoj se diskutovalo jesu estetske korekcije, koje mladi sve češće primenjuju na sebi po uzoru na pogrešne idole, a onda je usledilo voditeljkino šok priznanje

Jovana Jeremić trpela prozivke od jedne poznate ličnosti: Isponižavala me pred svima, plakala sam kao kiša!
viber_image_2021-12-29_16-28-33-522 - Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Voditeljka Jovana Jeremić dok vodi „Novo jutro”, neretko i otkrije pojedine detalje iz svog privatnog života u zavisnosti od teme koju obrađuje sa sagovornicima. 

Današnja tema o kojoj se diskutovalo jesu estetske korekcije, koje mladi sve češće primenjuju na sebi po uzoru na pogrešne idole, a Jeremićeva je pred milionskim auditorijumom otkrila šta je doživela na svojoj koži u periodu adolescencije.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jeremić

Tom prilikom je priznala da joj je jedna javna ličnost lomila krila dok je bila u usponu.

- Nisam vodila računa kako izgledam, bila sam deblja, imala bubuljice, ali sećam se jedne scene. Jedna javna ličnost je bila u pitanju, na jednom mestu gde je bilo preko 30 ljudi, je mene podigla i rekla da ja nikada neću uspeti u ovom poslu, voditeljstvu, da nikad neću napraviti karijeru, da sa takvim izgledom i kilogramima neću uspeti - pričala je voditeljka: 

Mateja Stanisavljevic/ATAImage
Jovana Jeremić

- Isponižavala me je najstrašnije pred tridesetoro mojih vršnjaka. Izašla sam sa tog časa i plakala sam kao kiša. Sećam se da je prošla gradska čistoća. U tim momentima sam pomislila samo jedno, ovo je vreme kada treba da se uči i stiče znanje - kazala je ona, pa se osvrnula na pojam „lepote”:

- Što se lepote tiče znam kada treba da budem lepa, a sada treba da budem pametna, da imam to znanje i da niko ne može da me poljulja. Ublažila sam sve te ružne stvari koje sam o sebi čula, zato sam napravila temu da deca shvate da moraju da uče i ulažu u sebe, da nije momenat da bude „riba”. Ako imaš seksipila u sebi, on će da ispliva pre ili kasnije - ispričala je Jovana Jeremić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike