Baka Prase i Anja uhvaćeni zajedno: Raskid ili marketinški trik?

17.01.2022

17:58

3

Svi se pitaju da li je ovaj potez jutjubera zapravo bio isceniran

Baka Prase i Anja uhvaćeni zajedno: Raskid ili marketinški trik?
Baka Prase, Anja Blagojević - Copyright Instagram printscreen/bakaprase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je objavio da su njegova devojka Anja i on raskinuli. No, kako se sada navodi, oni su ponovo viđeni zajedno.

- Anja i ja smo raskinuli... Nije nikakav prenk, samo eto... Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put - napisao je on nedavno.

Youtube screenshot Baka Prase
 

Međutim, kako se navodi, oni su viđeni u jednom restoranu pre nekoliko dana u Beogradu, gde su ručali, razgovarali i smejali se sve vreme.

Kako navodi izvor "Kurira", njih dvoje su bili jako bliski, a nakon sat vremena provedenih zajedno, seli su u njegov auto i odvezli se u pravcu njegove zgrade.

Da ih je auto odao, govori i to što se na društvenim mrežama pojavljuju komentari da Anja stalno objavljuje storije iz Bogdanovog automobila.

- Samo budala može da poveruje da su raskinuli Baka Prase i Anja, a ona svaki dan stavlja stori kako se vozi u G klasi - jedan je od komentara na Tviteru.

Instagram printscreen
 

Kada je Baka objavio da su Anja i on raskinuli, mnogi su pružili podršku jutjuberu, prvi put nakon napada koje je doživeo i zbog kojih je tvrdeo da se seli u Holandiju.

Podsetimo, Baka Prase je bio povezan sa smrću influenserke i jutjuberke Kike Đurić, pošto su mnogi smatrali je on kriv za govor mržnje i sajber nasilje koje je ona doživljavala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike