Baka Prase priznao da je raskinuo sa Anjom: Amsterdam je bio oproštajni put, nemam više snage

10.01.2022

16:43

0

Prema njegovim rečima, i dalje se vole, ali razlaz je najbolje rešenje

Baka Prase priznao da je raskinuo sa Anjom: Amsterdam je bio oproštajni put, nemam više snage
Screenshot_5 - Copyright Printscreen Youtube/bakaprase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase potvrdio je na društvenoj mreži Instagram da je okončao vezu sa devojkom Anjom Blagojević.

Prema njegovim rečima, raskinuli su jer njihov odnos poslednjih dana nije bio baš najbolji, naišli su na prepreku koju nisu mogli da prebrode. Ljubav i dalje postoji, ali su smatrali da je najbolje po oboje da se raziđu. 

Instagram printscreen/bakaprase
Baka Prase priznao da je raskinuo sa Anjom

- Anja i ja smo raskinuli... Nije nikakav prenk, samo eto... Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put - napisao je Baka Prase, pa dodao da će se u narednom periodu povući sa društvenih mreža, jer nema snage da nastavi sa poslom: 

Instagram printscreen/bakaprase
Baka Prase se povlači sa društvenih mreža zbog Anje

- Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam i da, „dominiram”, kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo zajedno više skroz jasna, iskreno, nemam snage... Nadam se da ćete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim - završio je on obraćanje uz emotikon srca.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike