Estrada pod lupom 24sedam: Nikad duža prva nedelja januara, a puna skandala!

10.01.2022

08:15

0

U novu godinu smo ušli veseli i razdragani, a od ponedeljka se mnogo toga promenilo

Estrada pod lupom 24sedam: Nikad duža prva nedelja januara, a puna skandala!
pregled soubiz 0901 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Prvi estradni pregled ove godine počinjemo sa jednom mišlju - nije se mnogo toga promenilo u odnosu na prošlu. I ovu nedelju obeležili su skandali i tuga na našoj i stranoj javnoj sceni. Navršilo se 40 dana od smrti Milutina Mrkonjića, a njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta ne skriva tugu. Grobno mesto Džeja Ramadanovskog je izmešteno. Jelena Karleuša je prijavila Duška Tošića za nasilje, te je dobio zabranu prilaska pevačici. Najtužnija vest svakako je ona da je preminuo sin Šinejd O'Konor.

No, da ne bi sve bilo crno, Božić u domovima naših poznatih bio je ispraćen po svim običajima, a dobili smo i prvu bebu u svetu estrade - Danijel Alibabić je postao otac.

40 tužnih dana za Anu

Tik pred Božić, najradosniji hrišćanski praznik, navršilo se 40 dana od smrti političara Milutina Mrkonjića. Njegova emotivna partnerka Ana Bekuta nije skrivala tugu, a kada je stigla na groblje, u Aleju zaslužnih građana, ona se nadvila nad spomenik i plakala u tišini, a zatim se pozdravljala sa prisutnima koji su stizali. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Izmeštena Džejeva grobnica

Grobno mesto u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde je 2020. godine sahranjen Džej Ramnadanovski, poplavljeno je, te je telo pevača izmešteno u drugu grobnicu, uz saglasnost porodice. Naime, kako smo saznali, grobnica u kojoj počiva Džej mora da se renovira, te je Novo groblje donelo odluku da njegova večna kuća bude odmah uz pokojnog Šabana Šaulića.

- Tu je curila neka voda, pa renoviraju grobnicu. Sada je blizu Mrke i Šabana. Mi smo i hteli da bude na tom mestu, ali tada nije bilo mogućnosti. Sada će biti sam u grobnici - poručila je Džejeva prijateljica i menadžerka Andrijana Tomanić za 24sedam, dodajući da je sve obavljeno uz saglasnost porodice.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Estrada ne preskače običaje

Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Goga Sekulić, Barbara Bobak i Darko Lazić... Brojni su poznati koji su 7. januara u porodičnom okruženju obeležili najradosniji hrišćanski praznik. Ražnatovićeva je, inače, Božić dočekala u Hramu Svetog Save, gde se i pričestila, a zatim je sudeći po objavi na društvenoj mreži Instagram „obezbedila" pravu gozbu u porodičnoj kući. 

Kako su se ostali proveli, možete pročitati klikom OVDE.

Milan Maricic/ATAImages
 

Prva beba na estradi 2022!

Pevač Danijel Alibabić i njegova izabranica Olivera Bibi Barović zavetovali su se na večnu ljubav pre četiri meseca, a sada je ovaj bračni par dobio prvo dete. Oni su na Božić dobili sina Mihaila, a ponosni tata se time pohvalio na svom nalogu na Instagramu.

Ovo je, inače, prva beba na estradi u 2022. godini. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Skandal na Božić

U petak, 7. januara, na Božić, policija je otišla u porodični dom Jelene Karleuše i Duška Tošića. Povod za to je bila prijava pevačice da je suprug bio nasilan prema njoj. Ona je tada odbila da ode u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Više osoba je saslušano u vezi sa ovim slučajem, pre svega fudbaler, koje me prvenstveno izrečena mera zabrane prilaska od 48 sati, koja je produžena juče na 30 dana. 

Mnogo se spekulisalo o tome šta se dogodilo, a Jelena se o celom slučaju oglasila na svom nalogu na Instagramu, kratkom porukom.

- Zamoliću medije da prekinu sa maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije od novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete? - napisala je Karleuša u svom prvom obraćanju u javnosti nakon porodične drame.

Podsetimo, prema pisanjima medija, u policijskoj stanici u svojstvu građana izjavu su dali i pevačicina tetka Danijela, ali i brat Marko, a povodom ovog slučaja Tošić je imao samo da kaže kako nije kriv, te da nije fizički nasrnuo na suprugu.  

Kasno sinoć, oglasio se i fudbaler.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način - napisao je on, pa nastavio:

- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar protiv mene prođe. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Preminuo sin Šinejd O'Konor

Sin čuvene kantautorke, sedamnaestogodišnji Šejn, pronađen je mrtav nakon dva dana potrage za njim. Poslednji put je bio viđen živ u Talatu, naselju u Dablinu.

- Moj prelepi sin, svetlo mog života, odlučio je da prekine ovozemaljsku borbu i sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer. Dušo, mnogo te volim - potvrdila je ona tužne vesti na Tviteru.

Profimedia
 

Čini se da ova prva nedelja januara nikad duže nije trajala, a tek smo počeli. Ako se po početku ova godina poznaje, biće nam burno i nezaboravno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike