Dragan Marinković Maca priželjkuje bebu u 2022. godini: Voleo bih da opet menjam pelene

15.01.2022

18:34

0

Autor: Marija Mitić

Glumčeva supruga Jovana izgubila je trojke 2018. godine, što ih je oboje potpuno slomilo, ali nisu odustali od potomstva

Dragan Marinković Maca priželjkuje bebu u 2022. godini: Voleo bih da opet menjam pelene
Dragan Marinković Maca - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca ima dvojicu odraslih sinova, a sada jako priželjkuje prinovu. On ne krije da mu je jedna od želja za 2022. godinu da on i njegova supruga Jovana Milić dobiju bebu, i kaže da jedva čeka da ponovo menja pelene.

- Svake godine mi je želja beba. Deca su mi odrasla i voleo bih da ljuljam bebu. Jovana želi da se ostvari kao majka, sjajna je sa decom i oni je vole. Ko zna zašto su dobre te neke ružne stvari koje su se izdešavale. Biće kako će biti, ali voleo bih svakako da menjam pelene i to odmah u 2022. godini. Nikada nije dovoljno dece - ističe Maca, čija supruga je 2018. godine izgubila trojke u ranim nedeljama trudnoće, što ih je oboje potpuno slomilo, ali nisu odustali od potomstva.

ATAImages/ A.A.
Dragan Marinković Maca sa suprugom

Kada sumira prethodnu godinu, Maca ističe da je moglo bolje, s obzirom na situaciju sa koronavirusom, zbog čega je kuburio finansijski.

- Korona mi je nanela veliku materijalnu štetu. Preživeo sam. Ne kukam, niko mi neće reći: "Evo ti 100 evra". Uskoro idem za Sarajevo i Zagreb, snimam dve serije koje su odličan projekat. Između toga radim predstave... Bože zdravlja, na jesen bih to prezentovao i premijerno izveo. Imam predstave po celoj bivšoj Jugoslaviji. Slovenija i Hrvatska moraju da imaju brze antigenske testove, tako da to sve funkcioniše. Prolazim odlično na predstavama i to je najbitnije. Ne mogu da utičem na bilo šta što se tiče toga, moram da radim i to je to što se mene tiče - poručuje glumac za Blic.

Antonio Ahel/ATAImages
Dragan Marinković Maca

Inače, Dragan Marinković Maca je u prethodnim brakovima dobio sinove Lava (17) i Fjodora Simeona (13). Poznati voditelj i glumac ne živi sa svojim sinovima - stariji je u Sarajevu, dok mlađi živi u Novom Sadu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike