Maca isprozivao Jovanu Jeremić zbog razvoda usred emisije: Voditeljka ga iz revolta udarila!

17.12.2021

17:51

5

Gde se oni nađu zajedno, tu je šou

Maca isprozivao Jovanu Jeremić zbog razvoda usred emisije: Voditeljka ga iz revolta udarila!
,aca i j - Copyright Printscreen Youtube/ MagazinIn

Dragan Marinković MacaJovana Jeremić napravili su pravi šou u emisiji Magazin In koja će se emitovati sutra, u subotu 18. decembra. 

Naime, voditeljka Sanja Marinković je sa gostima sumirala dešavanja iz 2021. godine, koja je za voditeljku Jovanu bila više nego sudbonosna. Ona je tada u emisiji Magazin In priznala da joj je ova godina promenila život.

- Pored prelaska na Pink, ja sam se i razvela, pa mi je i privatno bila godina koja mi je promenila život - objasnila je Jovana, posle koje je glumac Dragan Marinković Maca imao žestoku opasku.

Printscreen Youtube/ MagazinIn
 

- Ona je razvedena devojka, 'second hand' (engl. druga ruka) - našalio se Maca, na čije reči je Jovana odmah skočila i, u šali, počela da ga udara nasred studija i pred kamerama.

Podsećanja radi, Jovana Jeremić nedavno je zvanično saopštila da se razvodi od svog supruga Vojislava Miloševića, sa kojim ima ćerkicu Leu.

- Dogovorili smo se kao intelektualci civilizovani da se razvedemo. On je moj najbolji prijatelj. Različite ambicije su razlog razvoda. Moja energija je biznismenska i ja 24 sata razmišljam i zarađujem - rekla je nedavno voditeljka i dodala:

- Ne delimo imovinu, zna se čije je šta. Ja imam stan koji sam sama kupila, sad mogu da se uselim u tuđi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike