Njega sve žene na estradi vole, pa i ja! Maja Nikolić priznaje: U vezi sam, ali imam oči da gledam i ruke da pipam!

28.12.2021

09:41

2

Kad se prvi put razveo, pevačica je mislila da će se napraviti red do njegovog srca, međutim - u životu densera se „pojavila jedna slatka plavuša i svi su zaćutali"

Njega sve žene na estradi vole, pa i ja! Maja Nikolić priznaje: U vezi sam, ali imam oči da gledam i ruke da pipam!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Nikolić progovorila je gostujući u jednoj emisiji o denseru Đoletu Đoganiju pa i javno priznala da joj je on simpatija, ali i da ona nije jedina koja gaji takva osećanja prema njemu.

- Sve žene na estradi vole Đoleta, pa i ja, već 30 godina. On kada se razveo prvi put, mi smo sve mislile da ćemo stati u red, ali onda se pojavila jedna slatka plavuša i onda su svi zaćutali - počela je ona u „Zvezde Granda Specijalu", misleći na Vesnu, s kojom Đole već dugo uživa u porodičnom životu.

„Grlila sam ga, ljubila, pipkala i tako se napunim energijom!"

Inače, Nikolićeva i Đogani se mnogo vole i veliki su prijatelji, ali nju to uopšte ne sprečava - kada su pomenute simpatije u pitanju.

- Ja sam sedam godina u stabilnoj vezi, ali imam oči da gledam i imam ruke da pipam. Ja sam Đoleta u jednoj emisiji grlila, ljubila, pipkala i tako se napunim energijom, odem kući, mislim na Đoleta i meni lepo - ne krije ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike