Razišli se posle 19 godina! Jelena Dokić raskinula dugogodišnju vezu: Teško je, povređena sam

15.01.2022

11:52

1

Ljubav bivše teniserke i njenog partnera, hrvatskog sportiste se ugasila

Razišli se posle 19 godina! Jelena Dokić raskinula dugogodišnju vezu: Teško je, povređena sam
Screenshot_5 - Copyright Instagram printscreen/dokic_jelena

Bivša australijska teniserka srpskog porekla, Jelena Dokić obavestila je pratioce na društvenim mrežama da je okončala vezu sa Tinom Bikićem sa kojim je bila 19 godina u ljubavi. 

Jeleni su predviđali blistavu karijeru, ali ju je u tome sprečilo mnoštvo nemilih događaja. U maju prošle godine se spekulisalo da se Dokićeva udala za dugogodišnjeg dečka Tina Bikića, a sada je ona na svom Instagram profilu napisala kako su se njih dvoje rastali. 

- Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno - napisala je ona i otkrila kako se oseća:

 

 

- Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući.

- Dala sam ovoj vezi sve, svoje srce i dušu, toliko sam se borila do kraja, ali na kraju nije bilo dovoljno, ali se nadam da me još uvek čeka sreća i ljubav negde tamo. Ovo je teško, boli me, povređena sam, izgubljena i trenutno je sve u tome, da ustanem iz kreveta ujutru - napisala je ona, ali je istakla da će biti jaka:

- Moraću ponovo da naučim da hodam, pre nego što budem mogla ponovo da trčim, kada je u pitanju ljubav i sreća, ali daću sve od sebe ovom procesu izlečenja. Borac sam i boriću se do kraja. Moja snaga volje da idem dalje i živim ponovo će biti na ispitu, ali sam to prošla i ranije, pa se nadam da ću opet uspeti - napisala je ona na Instagramu.

 

 

Podsetimo, Jelena Dokić je napisala i autobiografsku knjigu pod nazivom „Nesalomiva” u kojoj je otkrila kroz kakvu porodičnu dramu je prošla, a osvrnula se i na borbu sa depresijom i viškom kilograma.

Sa Tinom je provela kako kaže, 19 divnih godina, a prošle godine mu je putem Instagrama i čestitala 18. godišnjicu veze. 

- Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam verovala da više nema izlaza, kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izlečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike