Nišlija otkrio razlog zašto se povukao sa scene posle finala „Zvezda Granda": „Tamo se više ne bih ni vraćao"

14.01.2022

22:36

0

Selim Selimović, inače, živi u Nemačkoj, a trenutno, vreme koje provodi sa porodicom posebno mu prija

Nišlija otkrio razlog zašto se povukao sa scene posle finala „Zvezda Granda": „Tamo se više ne bih ni vraćao"
Selim Selimović - Copyright Youtube screenshot „Zvezde Granda", „Zvezde Granda"

Selim Selimović, finalista prethodne sezone „Zvezda Granda", u poznatom talent-šouu se pokazao nešto drugačijim repertoarom. Ipak, sudeći po tome dokle je dogurao, publici se to izuzetno dopalo. 

Nišlija, međutim, koji inače živi u Nemačkoj, posle učešća jeste radio punom parom, ali je zatim doneo odluku da se povuče iz javnosti - i uživa s porodicom. 

- Situacija u Nemačkoj je katastrofalna i zatvoreno je sve, tako da sada uživam sa svojom porodicom - počeo je Selim svoju priču za „Grand onlajn", pa dodao da je to glavni razlog zašto ga gotovo nigde nema.  

- Odlučio sam da se malo povučem iz javnog života kako bih bio sa najmilijima. U poslednje vreme im se nisam mnogo posvetio i bio sam baš željan da ih zagrlim, poljubim, da spavam i budim se pored njih i uopšte budem sa njima - iskren je bio on.

Život posle „Zvezda Granda"

Selimović, pak, ne krije koliko mu prija popularnost koju je stekao tokom takmičenja. 

 

 

- Život posle „Zvezda Granda" mi je sjajan, zaista. Baš mi prija kada me prepoznaju ljudi i prilaze da se slikamo. Mnogi od njih znaju da sam bio učesnik, ali ne znaju da sam došao do finala pa me pitaju da li ću se vratiti i ove godine, a ja im kažem kako nemam prava da se vratim, jer sam dotle stigao, a i da imam ne bih se takmičio više. Želim da to ostane jedan lep period koji ću pamtiti - objasnio je.

 

 

Na pitanje kako sad gleda na svoje učešće, te da li bi nešto promenio, rekao je:

- Što se tiče mog učešća ne bih ništa promenio. Sve mi je to top, slatko, gledam često svoje nastupe i rado se setim, tako da mi stvarno nedostaje to puno.

 

 

Što se tiče planova za budućnost - vredno radi na jednom projektu.

- Radi se na mojoj prvoj pesmi. Neću puno da otkrivam o čemu je reč, čućete uskoro, biće to iznenađenje - zaključio je pevač. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike