Sve žene su ga želele, a onda se povukao sa scene: Gde je i šta radi Aleksandar iz „Mješovitog braka"? (FOTO)

15.01.2022

07:00

2

Jedno vreme, bio je među najpopularnijim mladim glumcima. Kao Čađenović sa malih ekrana uspeo je da dotakne same zvezde...

Sve žene su ga želele, a onda se povukao sa scene: Gde je i šta radi Aleksandar iz „Mješovitog braka"? (FOTO)
nenad stojmenovic - Copyright Printscreen/Facebook/nova m

Kao Aleksandar Čađenović u „Mješovitom braku", a kasnije Ognjen Cukić iz „Ljubavi u zaleđu", glumac Nenad Stojmenović imao je punu pažnju publike.

Važio je za jednog od najpopularnijih ali i najatraktivnijih glumaca koji se, međutim, u jednom trenutku gotovo preko noći povukao sa scene. 

Tu odluku je, prema tadašnjim napisima, doneo pošto domaća publika nije dobro prihvatila njegov profesionalni uspeh u hrvatskoj seriji. 

Nenad Stojmenović Stefan Tomasevic/ATAImages
 

Kolege su, sa druge strane, bile i više nego oduševljene i podržavale su svaki njegov poslovni korak. On je u stvari i nastavio da se bavi onime što najviše voli, pa se ostvario i kao dobar pozorišni glumac. 

Ispaštao sam...

- Loše je bilo. Kolege su to odlično prihvatile, pitali su za svoje stare prijatelje odande... Privatno sam, delom, ispaštao zbog toga. Nije bilo prihvaćeno na pravi način.

Ipak mi je drago što sam to radio, to je velika škola. Neposredno posle toga počeo sam ponovo da se okrećem pozorištu i sve manje da snimam - priznao je svojevremeno Nenad za „Studio B". 

Osim na ovaj način, a kako ga je publika manje gledala na televiziji, svojim izgledom je posle izvesnog vremena iznenadio. Ove godine, naime, Stojmenović će proslaviti 43 godine, a već je potpuno sed. 

Nenad Stomenović Milan Maricic/ATAImages
 

Posle „Močvare", inače, fanovi su u prilici da ga gledaju u „Aviondžijama", sitkomu za koji i sam kaže da je veoma zanimljiv i duhovit.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike